ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

Βελτίωση παλαιών φωτογραφιών με «εύκολο τρόπο»

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε το photoshop για να βελτιώσετε παλιές φωτογραφίες.

Η βελτίωση φωτογραφιών είναι μία διαδικασία χρονοβόρα και συνήθως απαιτεί αρκετό χρόνο και υπομονή. Πολλές φορές και ειδικά όταν επεξεργαζόμαστε παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να αφιερώσουμε αρκετές εργατοώρες για να διορθωθούν.

Η λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας όπως το photoshop. Όμως, όταν πρόκειται για συγκεκριμένες βλάβες (ατέλειες στην φωτογραφία) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα, απλότερα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας τα οποία μπορεί κάποιος να χειριστεί πιο εύκολα.

Πως μπορώ να φτιάξω εύκολα τις εικόνες μου;

Μακάρι η απάντηση να ήταν απλή όσο και η ερώτηση. Κάθε φωτογραφία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και δυστυχώς ακόμα και υπάρχει τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διορθώσουμε μία φωτογραφία 100% αυτόματα ή απλά πατώντας ένα κουμπί. Για να διορθωθούν οι φωτογραφίες μας χρειάζονται εργαλεία.

Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το Retouch Pilot line, μία δωρεάν εφαρμογή που λειτουργεί σε περιβάλλον windows (οποιαδήποτε έκδση) και αφαιρεί γρατσουνίες και άλλα σημάδια από φωτογραφίες.

Η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η colorpilot.com

Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και τον «δύσκολο δρόμο» όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε το photoshop. Εδώ μπορείτε να δείτε μία επίδειξη βελτίωσης παλαιάς ασπρόμαυρης φωτογραφίας 

Η οποία έλαβε χώρα στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

21 Μάϊου 2018

0Απαντήσεις σε "Βελτίωση παλαιών φωτογραφιών με "εύκολο τρόπο""

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X