ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

Δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v

Κανένα πρόβλημα, δείτε πως μπορείτε να το διορθώσετε σε όλες τις εφαρμογές του Ms-office(word, excel, powerpoint, κλπ..)

δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v ενώ το πατάς επανειλημμένα;

Δεν φταίει το πληκτρολόγιό σου μην το σπάσεις!!

Μην ανησυχείτε, είναι μία κατάσταση η οποία συμβαίνει συχνά, όχι μόνο στο Office αλλά και σε άλλα προγράμματα. Προτού προχωρήσουμε παρακάτω και δείτε το βίντεο (καλά το βίντεο να το δείτε έτσι κι αλλιώς! τι; τόσος κόπος χαμένος;) να βεβαιωθείτε ότι όταν πατάτε μία συντόμευση η γλώσσα του πληκτρολογίου είναι στην Αγγλική (ή στην γλώσσα όπου δουλεύει η συντόμευση η οποία είναι συνήθως η Αγγλική)

Συμβαίνει αρκετές φορές και μάλιστα τις περισσότερες χωρίς να ξέρουμε το γιατί! να μην λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v όταν δουλεύουμε με το Microsoft office (word, excel, powerpoint, κλπ…) έχει να κάνει είτε με τις προτιμήσεις του χρήστη που τις αλλάζει εσκεμμένα ή άθελα του, είτε με τις τοπικές ρυθμίσεις γλώσσας του υπολογιστή.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου στο microsoft office είναι σημαντικό να δουλεύουν καθώς η χρήση του πληκτρολογίου στις εργασίες είναι κάτι που βελτιώνει την απόδοση και μειώνει τον χρόνο εργασίας.

Όλοι οι προχωρημένοι χρήστες χρησιμοποιούν τις συντομεύσεις περισσότερο και το ποντίκι λιγότερο για να εκτελούν εργασίες όπως το Ctrl+c και Ctrl+v, η αποθήκευση, το άνοιγμα και η εκτύπωση.

Όποια και να είναι η αιτία στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε τη λύση η οποία είναι μόνιμη και εύκολη στην υλοποίηση. Αν και το βίντεο δείχνει την διαδικασία στο word, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία και στις υπόλοιπες εφαρμογές γραφείου.

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας συντομεύσεις ακολουθώντας τις οδηγίες σε περίπτωση που δεν θέλετε τις προεπιλεγμένες, ή ακόμα -και γιατί όχι!- να ορίσετε και δικές σας συντομεύσεις σε λειτουργίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά δουλεύοντας.

Μετά το βίντεο λογικά είστε σε θέση να επαναφέρετε τις χαμένες συντομεύσεις και πλέον το Ctrl+c και Ctrl+v να δουλεύει και στον δικό σας υπολογιστή!. Αν τα καταφέρατε θα χαρούμε να το μάθουμε με σχόλιο στο άρθρο ή στο βίντεο. Αν σας άρεσε το βίντεο, σας καλούμε να γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας, μία κίνηση που μας βοηθάει σε σημαντικό βαθμό.

0Απαντήσεις σε "Δεν λειτουργεί το Ctrl+c και Ctrl+v"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X