ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

δημιουργία εκπαιδευτικών video

Είστε εκπαιδευτικός ή δημιουργείτε εκπαιδευτικά βίντεο; έχουμε την λύση!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή εξειδικεύεται στην δημιουργία βίντεο με καταγραφή της οθόνης μας. Η δημιουργία εκπαιδευτικών video είναι πιο εύκολη από ποτέ και αυτό διότι εκτός της απλής καταγραφής, ο δημιουργός έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει και αλληλεπιδραστικά στοιχεία όπως:

  • Κουμπιά πλοήγησης
  • Υπερσυνδέσμους

Μπορώ να φτιάξω Tutorials*;

Ναι, και ακριβώς αυτή είναι η λειτουργικότητα του Wink. Μπορείτε να κρατήσετε στιγμιότυπα (εικόνες) από την επιφάνεια εργασίας σας ή να αποθηκεύσετε Video.

To wink σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε τίτλους και σχήματα στα video σας και προσφέρει παραμετροποιήσεις όπως για παράδειγμα η εισαγωγή επεξηγηματικών σύννεφων με τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς που θέλετε να πάει το βελάκι (πάνω – κάτω – δεξιά – αριστερά)

Μπορείτε να προσθέσετε ήχους και εφέ σε κάθε καρέ ξεχωριστά για να δώσετε έμφαση στα σημεία που θέλετε.

Μία από τις πρόσθετες δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα είναι να δημιουργεί χρονοκαθυστερήσεις ή αλληλεπίδραση στα καρέ του.

Δηλαδή μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα εμφανίζεται μία εικόνα και να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον θεατή να αφομοιώσει τις πληροφορίες ή να βάλετε ένα πλήκτρο ενεργειών και να πρέπει ο χρήστης να κάνει κλικ σε ένα κουμπί για να πάει παρακάτω.

Πως κατεβάζω το Wink;

Αρχικά να πούμε ότι το wink είναι δωρεάν. Ο χειρισμός του είναι σχετικά απλός και το θετικό είναι πως συνοδεύεται από documentation.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ WINK

26 Μαρτίου 2018

0Απαντήσεις σε "δημιουργία εκπαιδευτικών video"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X