ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

επεξεργασία εικόνας ECDL

Επεξεργασία εικόνας με τη χρήση λογισμικού

Η πιστοποίηση στην επεξεργασία εικόνας πραγματοποιείται με τη χρήση λογισμικού επεξεργασίας εικόνας (Photoshop). Σαν υποψήφιοι καλείστε να κατανοήσετε θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την επεξεργασία εικόνας αλλά και τεχνικές επεξεργασίας.

Η πιστοποίηση θεωρείται επιτυχής αν απαντήσετε 20-25 ερωτήσεις και λάβετε ποσοστό μεγαλύτερο από 75%.

Κάποιες ερωτήσεις είναι θεωρητικές και αφορούν θεωρία στην επεξεργασία εικόνας, ενώ οι υπόλοιπες πρακτικές γίνονται στο Photoshop.

Τι μπορώ να κάνω με την επεξεργασία εικόνας;

Σίγουρα πολλά πράγματα αλλά ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Η επεξεργασία εικόνας αφορά διάφορες (πολλές!) τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να επεξεργαστούμε μία εικόνα για να την αλλάξουμε ή/και να την βελτιώσουμε.

επεξεργασία εικόνας
πηγή: https://techfire.in/wondershare-fotophire-review/

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως για παράδειγμα μπορεί να έχουμε μία φωτογραφία ασπρόμαυρη με ρωγμές λόγω παλαιότητας και να θέλουμε να τις αφαιρέσουμε.

Επίσης, φωτογραφίες με ατέλειες ή φωτογραφίες τοπίου που θέλουμε να αφαιρέσουμε αντικείμενα ή να αλλάξουμε χρωματισμούς είναι λειτουργίες που με το photoshop ή το gimpp είναι εφικτό να γίνουν.

Είναι ένα εφόδιο για όσους θέλουν να πιστοποιήσουν ότι γνωρίζουν τις βασικές λειτουργίες στο Photoshop ή στο photo editing και την επεξεργασία εικόνας.

Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία εικόνας είναι ένα σημαντικό εφόδιο τόσο για τον άνεργο που αναζητά εφόδια για την αγορά εργασίας όσο και για τον επαγγελματία που ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί.

που απευθύνεται η επεξεργασία εικόνας;

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση απευθύνεται σε φοιτητές γραφιστικής και σχεδίου, φωτογράφους, επαγγελματίες γραφίστες και γενικότερα σε όσους αναζητούν εργασία στον χώρο της επεξεργασίας εικόνας.

Για να επισκεφθείτε την σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

0Απαντήσεις σε "επεξεργασία εικόνας ECDL"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X