Ερωτήσεις windows ecdl

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε ερωτήσεις Windows ecdl αλλά και για άλλους φορείς πιστοποίησης. Μέσα από τις ερωτήσεις windows ecdl μπορείτε να προετοιμαστείτε ώστε να δώσετε εξετάσεις και να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας. Είναι χωρισμένο σε ομάδες των 20 ερωτήσεων και έχετε 45 λεπτά για κάθε τεστ.

Οι ερωτήσεις καλύπτουν την έκδοση Windows 7 αλλά είναι κατάλληλες και για προηγούμενες εκδόσεις όπως τα windows XP. υπενθυμίζουμε όμως ότι αν προετοιμάζεστε για windows καλό είναι να το κάνετε σε Windows 7 καθώς στο εγγύς μέλλον η έκδοση XP θα καταργηθεί ώς επιλογή στα εξεταστικά κέντρα και θα υπάρχει μόνο η έκδοση windows 7 (ή και νεότερη εφ’ όσον βγει στην αγορά). Οι θεωρητικές ερωτήσεις στην ενότητα Windows καλύπτουν ένα ποσοστό περίπου 35-40% του συνόλου των εξετάσεων οπότε το παρακάτω test σας δίνει ένα σταθερό πάτημα της τάξης (τουλάχιστον) 35% του συνολικού βαθμού σας.

Καλή επιτυχία

* Η σειρά των ερωτήσεων και των απαντήσεων αλλάζει κάθε φορά ενώ διαρκώς αναρτώνται νέες ερωτήσεις.

** Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάτι λάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το info@getcert.gr επισημαίνοντας την λάθος ερώτηση και την απάντηση που θα έπρεπε να είχε.

*** Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά 20 ερωτήσεις

Μπορείτε να βρείτε σελίδες σχετικές με άλλα test windows για το ecdl και πιστοποίηση εκπαιδευτικών εδώ

 

(Visited 5.010 times, 19 visits today)