ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

Πρότυπα σχεδίασης στο powerpoint. Πως λειτουργούν;

Δημιουργήστε πρότυπα σχεδίασης στο powerpoint!

Τα πρότυπα σχεδίασης και η ορθή χρήση τους είναι μία λειτουργία του powerpoint που θα πρέπει να απασχολήσει όλους όσους ασχολούνται με τις παρουσιάσεις είτε είναι στελέχη μίας εταιρείας είτε φοιτητές σχολών και μαθητές.

Όταν αναφερόμαστε σε πρότυπα σχεδίασης, εννοούμε τις μορφοποιήσεις αλλά και την απεικόνιση των στοιχείων εκείνων που είναι κοινά σε διαφάνειες με την ίδια διάταξη και συνήθως επαναχρησιμοποιούνται σε πολλές παρουσιάσεις ανεξάρτητα από το θέμα.

Για παράδειγμα, αν είμαστε σε μία εταιρεία και σε όλες τις παρουσιάσεις πρέπει να χρησιμοποιούμε μπλε φόντο και το λογότυπο της εταιρείας στο επάνω δεξί μέρος της κάθε διαφάνειας τότε σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πρότυπο σχεδίασης.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσω τα έτοιμα;

Δεν σας εμποδίζει κανείς. Απλώς τα έτοιμα είναι πρότυπα που θα βρείτε σε κάθε υπολογιστή, ενώ τα πρότυπα σχεδίασης που θα δημιουργήσετε εσείς θα είναι μοναδικά (όπως και εσείς) και θα σας επιτρέψουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Επίσης θα δείξουν στο ακροατήριο ότι δώσατε την προσωπική σας πινελιά στην αισθητική και εμφάνιση της παρουσίασης.

Σας ετοιμάσαμε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει την συγκεκριμένη λειτουργία, δηλαδή τα πρότυπα σχεδίασης αλλά δεν σταθήκαμε εκεί! Σας δείχνουμε πως να αποθηκεύσετε αυτό το πρότυπο σχεδίασης και πως μπορείτε να το επαναχρησιμοποιήσετε σε άλλες παρουσιάσεις ώστε να έχετε το ίδιο ακριβώς αισθητικό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες που φαίνονται στο βίντεο μπορείτε να τις κατεβάσετε, κάνοντας δεξί κλικ -> αποθήκευση εικόνας ως…

Κατακόρυφο
Οριζόντιο

Αν θέλετε να μάθετε powerpoint μπορείτε να δείτε την σειρά βιντεο-ερωτήσεων που έχουμε στο κανάλι μας στο youtube.

Προγραμματίστε ένα ιδιαίτερο μάθημα για άμεση βοήθεια

Οι εικόνες είναι από την σελίδα free-powerpoint-templates-design

0Απαντήσεις σε "Πρότυπα σχεδίασης στο powerpoint. Πως λειτουργούν;"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X