εκπαιδευτικά βίντεο με ερώτηση – απάντηση. Οι ασκήσεις ecdl ( πιστοποίησης ) που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα, αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση για όλους και όλες εσάς που θέλετε να πιστοποιηθείτε με επιτυχία. Καλύπτουν τόσο το βασικό, όσο και το προχωρημένο επίπεδο, ενώ διαρκώς αναρτώνται καινούργια video με ασκήσεις. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Βασικό επίπεδο με ασκήσεις ecdl ( πιστοποίησης )

δωρεάν τεστ με ασκήσεις ecdl. Ερωτήσεις για το βασικό επίπεδο πιστοποίησης με αναλυτικές βιντεοαπαντήσεις και τα αρχεία εργασίας διαθέσιμα για να κάνετε εξάσκηση. Οι ερωτήσεις που θα δείτε στα βίντεο είναι τύπου εξετάσεων, κάτι το οποίο σημαίνει πως αν αποτήσετε την άνεση σε αυτές τις ερωτήσεις και τις μάθετε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις πιστοποίησης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως οδηγός για εσάς που θέλετε να κάνετε κάτι συγκεκριμένο αλλά έχετε ‘κολλήσει’ κάπου. Η ύλη που καλείστε να μάθετε καλύπτεται στο 100% από τα βίντεο. Άρα πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση προετοιμασίας για εξετάσεις. Και μάλιστα δωρεάν.

[GARD]


Προχωρημένο επίπεδο με ασκήσεις ecdl ( πιστοποίησης )

δωρεάν τεστ με ασκήσεις ecdl. Ερωτήσεις με βιντεοαπαντήσεις οι οποίες καλύπτουν το 100% της ύλης που καλείστε να μάθετε για τις εξετάσεις. Οι ασκήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως οδηγός σε περίπτωση που θέλετε να εκτελέσετε μία συγκεκριμένη εργασία. Θα βρείτε και τα απαραίτητα αρχεία εργασίας που χρειάζονται για να εκτελέσετε τις ασκήσεις. Το προχωρημένο επίπεδο πιστοποίησης αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την αγορά εργασίας! κατακτήστε το μέσα από τα εκπαιδευτικά βίντεο της σελίδας μας.

[GARD]

(Visited 3.509 times, 6 visits today)