Όλα τα online μαθήματα χωρισμένα ανά κατηγορίες

Προγραμματισμός

online μαθήματα προγραμματισμού απευθυνόμενα σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες. τεχνικές, workflow και λύσεις οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα.


Γραφικά / Γραφιστική

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με online μαθήματα εφαρμογών γραφιστικής / γραφικών και αποκτήστε τα εφόδια που θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Εκτός από γενικές γνώσεις, θα βρείτε και τεχνικές για εξειδικευμένες λειτουργίες.


Microsoft Office (Βασικό επίπεδο)

Αυτοματισμός γραφείου. Όλη η σουίτα προγραμμάτων που απαιτεί η αγορά εργασίας για την λειτουργία ενός γραφείου. Με τα online μαθήματα μπορείτε να αποκτήσετε βασικές αλλά και ειδικές γνώσεις επάνω σε θέματα word, excel, powerpoint, access, internet, windows. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε και βίντεο με online μαθήματα τα οποία επιλύουν και εξηγούν καθημερινές λειτουργίες που συναντά ένας υπάλληλος γραφείου.


Microsoft Office (Προχωρημένο επίπεδο)

Οι γνώσεις στο microsofto office σε προχωρημένο επίπεδο. online μαθήματα ποιότητας με προχωρημένες τεχνικές που μόνο όσοι έχουν εκπαιδευτεί μπορούν να γνωρίζουν. Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο ολοκλήρωσης εργασιών και αυξήστε την αξία και την απόδοσή σας στην εργασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προχωρημένες γνώσεις σε μία ευρεία γκάμα επαγγελμάτων. Επεξεργασία κειμένου, Υπολογιστικά φύλλα, Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις είναι τα αντικείμενα τα οποία διαπραγματεύεται το προχωρημένο επίπεδο.

[GARD]

(Visited 5.174 times, 9 visits today)