ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

ACTA certified digital photographer

Πιστοποίηση στην ψηφιακή φωτογραφία

Η φωτογραφία αποτελεί για πολλούς ένα χόμπι αλλά και μέσω επιβίωσης καθώς είναι ένα απαιτητικό επάγγελμα με υψηλό ανταγωνισμό. Η πιστοποίηση στην φωτογραφία είναι ένα εφόδιο απαραίτητο για την / τον φωτογράφο που θέλει να έχει ένα αποδεικτικό των γνώσεών της / του.

Η ACTA προσφέρει πιστοποίηση στην φωτογραφία μέσα από το πρόγραμμα ACTA Certified digital photographer.

Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτυπώσει στιγμές παγώνοντας το χρόνο όχι μόνο την εικόνα αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερα συναισθήματα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.

Η ACTA παρέχει πιστοποίηση για φωτογράφους στο κομμάτι των ψηφιακών λήψεων. Αν θέλετε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας στην ψηφιακή φωτογραφία τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος.

Η εξέταση διαρκεί 45 λεπτά και περιλαμβάνει 30 ερωτήσεις κλειστού τύπου (multiple choice). Για να επιτύχετε και να λάβετε την πιστοποίηση θα πρέπει να συγκεντρώσετε βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση του 70%.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Επεξεργασία εικόνας και φωτογραφία πάνε μαζί

Εκτός από το κομμάτι της πιστοποίησης στην φωτογραφία, καλό είναι ο φωτογράφος να μπορεί στη συνέχεια να επεξεργάζετε τις φωτογραφίες με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας όπως το Photoshop όπου και εκεί διατίθεται πιστοποίηση από διάφορους φορείς. Αν επιθυμείτε μαθήματα επεξεργασίας εικόνας μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο εδώ.

25 Φεβρουαρίου 2018

0Απαντήσεις σε "ACTA certified digital photographer"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X