ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

ECDL CAD

Σχεδίαση σε δύο διαστάσεις μέσω Η/Υ

Θέλεις να μάθεις για την πιστοποίηση ECDL CAD;

Η πιστοποίηση ECDL CAD αφορά την πιστοποίηση στον σχεδιασμό σε δύο διαστάσεις με τη χρήση ειδικού λογισμικού (Autocad) και είναι κατάλληλο για φοιτητές που φοιτούν σε τεχνικές σχολές όπως αρχιτέκτονες, μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, πολεοδόμους, σχεδιαστές, γραφίστες)

Τα αρχικά CAD προέρχονται από το Computer Aided Design και σημαίνει σχεδιασμός με τη βοήθεια Η/Υ. Το εξειδικευμένο λογισμικό Autocad είναι αυτό στο οποίο καλείστε να εξεταστείτε για την πιστοποίηση και πρέπει να απαντήσετε σε 20 ερωτήσεις μέσα σε μία ώρα.

Το ποσοστό επιτυχίας είναι 75% και άνω, ενώ οι ερωτήσεις αφορούν τα θεμελιώδη στον σχεδιασμό.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την διαδικασία της πιστοποίησης πιστοποιείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χαρακτηριστικές λειτουργίες μιας τυπικής εφαρμογής CAD, σε πραγματικό περιβάλλον, με σκοπό τη δημιουργία, επεξεργασία και εκτύπωση δισδιάστατων αρχιτεκτονικών ή μηχανολογικών σχεδίων.

Μου χρειάζεται το ECDL CAD;

Όπως όλα τα πιστοποιητικά, έτσι και το ECDL CAD αποτελεί ένα εφόδιο το οποίο όμως θα πρέπει να συνοδεύεται και από τις δεξιότητές σας ως σχεδιαστής. Οι σωστές πρακτικές σχεδίασης, η αποτελεσματικότητα και η παραγωγικότητά σας ως σχεδιαστής/στρια δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κανένα πιστοποιητικό.

Αν γνωρίζετε ήδη CAD, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα και μπορείτε να δώσετε απευθείας την πιστοποίηση. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως οι εξετάσεις πιστοποίησης είναι όπως την οδήγηση. Δεν φτάνει να ξέρεις να οδηγείς, πρέπει να οδηγείς και σωστά.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος μπείτε εδώ

 

4 Απριλίου 2018

0Απαντήσεις σε "ECDL CAD"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X