ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

ECDL GISPro

Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα. πιστοποίηση gis για πολλούς

GIS σημαίνει Geographic Information System (Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα). Είναι μία τεχνολογία η οποία ασχολείται με χωρικά δεδομένα (spatial data) όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απεικονίζει σε χάρτη διάφορες γεωγραφικές πληροφορίες.

Η πιστοποίηση γίνεται με τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού ArcGIS.

H πιστοποίηση GISPro αποτελείται από τις εξής ενότητες:

  • Ενότητα 1: Χαρτογραφία
  • Ενότητα 2: Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)
  • Ενότητα 3: Χρήση λογισμικού ArcGIS

Η διαδικασία πιστοποίησης διαρκεί μία ώρα όπου καλείστε να απαντήσετε σε θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις. Το ποσοστό που πρέπει να πετύχετε για να πιστοποιηθείτε είναι 75% και πάνω.

Σαν επίπεδο δυσκολίας η πιστοποίηση gis δεν θεωρείται δύσκολη. Θα λέγαμε ότι χρειάζεται μεθοδολογία και συγκέντρωση καθώς οι ασκήσεις είναι έχουν συνέχεια σε αντίθεση με τις εξετάσεις ecdl όπου οι ασκήσεις έχουν αυτοτελή χαρακτήρα.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε κάπου λάθος υπάρχει πιθανότητα το λάθος να σας ακολουθεί μέχρι το τέλος της εξέτασης με αποτέλεσμα να κάνετε περισσότερα λάθη απ’ όσα νομίζατε.

Το GISPro απευθύνεται σε Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, Δασολόγους, Γεωλόγους, Μετεωρολόγους, Γεωπόνους, Περιβαλλοντολόγους και Ερευνητές, καθώς και σε κάθε άλλους αποφοίτους Θετικών Επιστημών οι οποίοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν την ικανότητά τους στη διαχείριση και ανάλυση χωρικών δεδομένων, μέσω του εξειδικευμένου λογισμικού ArcGIS.

Για να επισκεφθείτε την σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ

30 Μαρτίου 2018

0Απαντήσεις σε "ECDL GISPro"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X