ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

ΑΡΧΙΚΗ Συζητήσεις Εκπαίδευση ενηλίκων Πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων Προετοιμασία για τις εξετάσεις (θεωρία και μικροδιδασκαλία)

Προετοιμασία για τις εξετάσεις (θεωρία και μικροδιδασκαλία)

Αυτό το θέμα περιέχει 0 απαντήσεις, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  Γιώργος Χ. 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #2758

  Όταν θα έρθει η μέρα των εξετάσεων θα είστε 30 λεπτά νωρίτερα στον χώρο. Πρώτα ξεκινάει το θεωρητικό μέρος για το οποίο θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα.

  Το πρώτο και κυριότερο είναι πως δεν χρειάζεται να αποστηθίσετε κείμενα και αυτό διότι οι ερωτήσεις πρέπει να βγάζουν κυρίως νόημα και να φαίνεται ότι αντιλαμβάνεστε την ερώτηση.

  3 ερωτήσεις με βαρύτητηα 6,7,7 βαθμούς, σύνολο 20 από τους οποίους θα πρέπει να πιάσετε τη βάση που είναι το δέκα.

  Συνήθως η τρίτη ερώτηση αφορά περίπτωση μελέτης ή άλλης φύσεως ερώτηση η οποία όμως απαιτεί ανάπτυξη από εσάς (κάτι σαν κρίσεως που λέγαμε στο σχολείο0

  Η πρώτη ερώτηση που πιάνει 6 βαθμούς είναι η ευκολότερη. Αν διαβάσετε τα θέματα που έχουμε στο forum μπορείτε να δείτε παλαιότερα θέματα εξετάσεων και να καταλάβετε.

  Όσον αφορά τη μικροδιδασκαλία το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο χρόνος σας που πρέπει να είναι όσο πιο κοντά στα 20 λεπτά γίνεται. (για 1 λεπτό πάνω ή κάτω δεν υπάρχει και τόσο πρόβλημα)

  Να έχετε ροή στον λόγο σας και να είστε όσο πιο άνετος και ευχάριστος γίνεται. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για εκπαίδευση ενηλίκων όπου εκεί δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με την εκπαίδευση ανηλίκων.

  Καλή επιτυχία, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι πρέπει να κάνετε εγγραφή για να συμμετέχετε στο forum.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X