ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ | info@GETCERT.GR

Raspberry Pi 3 model B+

Το νέο μοντέλο σαφώς βελτιωμένο

Κατέφθασε το νέο μοντέλο Raspberry Pi 3 model b+ με ισχυρότερο τετραπύρηνο επεξεργαστή 64bit ο οποίος τρέχει στο 1.4GHz, dual-band 2.4GHz.

Με σημαντικές βελτιώσεις το Pi3 έναντι του B+

Γρηγορότερη Cpu

To μοντέλο Pi 3 B+ βασίζεται στον ίδιο τετραπύρηνο επεξεργαστή 64 bit, όπως το μοντέλο Pi 3 B. Επίσης η αρχιτεκτονική του στηρίζεται σε έναν Arm Cortex A53 όπως συμβαίνει και με το μοντέλο Pi 3 B.

Παρόλα αυτά, το νέο μοντέλο αυξάνει τους κύκλους στην ταχύτητα του επεξεργαστή από 1,2 σε 1,4, μία αύξηση δηλαδή της τάξης του 15%

Ταχύτερο Wi-Fi

Το μοντέλο Pi 3 B υποστηρίζει μόνο το πρωτόκολλο 2,4GHz ενώ το νέο μοντέλο υποστηρίζει επιπρόσθετα μέσω της dual band κεραίας του τόσο το 2,4GHz όσο και το 5GHz 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi.

Το πρωτόκολλο 5GHz 802.11ac Wi-Fi προσφέρει συνολική ταχύτητα 1.3Gbps, σχεδόν τρεις φορές παραπάνω από το 2.4GHz 802.11n Wi-Fi.

Επιπρόσθετα το μοντέλο B+ προσφέρει επίσης υποστήριξη για Bluetooth 4.2, το οποίο είναι βελτίωση από το 4.1 που συναντάμε στο προηγούμενο μοντέλο Pi3 B.

Faster wired Ethernet

Το νέο μοντέλο Raspberry Pi model B+ έχει μία νέα Gigabit Ethernet η οποία τρέχει σε USB 2.0 γέφυρα, που επιτρέπει ταχύτητες έως 300Mbps.

Μπορεί επίσης να υποστηρίξει Power Over Ethernet [POE] υλικό το οποίο προσάπτεται επάνω [HAT] board, και μπορεί να επιτρέπει την τροφοδοσία της πλακέτας μέσω του καλωδίου δικτύου.

Raspberry Pi 3 model b+

Αναλυτικά οι προδιαγραφές της πλακέτας εδώ

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Grrobotronics σε συνδυασμό με το κουτί και την κάρτα μνήμης που απαιτείται για να εγκαταστήσετε λογισμικό.

26 Μαρτίου 2018

0Απαντήσεις σε "Raspberry Pi 3 model B+"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Getcert© Εκπαίδευση και ενημέρωση.
X