Ασκήσεις Excel για αρχάριους

Το ιδανικό σημείο να ξεκινήσετε να μαθαίνετε Excel

Αν είστε αρχάριος/α στο Excel μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πολύ βοηθητικό video στο youtube το οποίο περιέχει ασκήσεις excel για αρχάριους επικεντρώνοντας το βάρος στις πιο συχνές συναρτήσεις.

Μέσα από 39 συναρτήσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνότερα, θα μάθετε το excel σε βάθος για να μπορείτε να συνεχίσετε σε πιο προχωρημένες δεξιότητες.

Closeup of business woman hand typing on laptop keyboard

Πολύ μεγάλη βοήθεια θα βρείτε επίσης, στην σελίδα όπου έχουμε ειδικά αφιερώσει στο excel, η οποία περιέχει ερωτήσεις και βίντεο – απαντήσεις σεναριακού τύπου ειδικά διαμορφωμένες για εξετάσεις πιστοποίησης.

Αν έχετε ήδη καλυφθεί από τις ασκήσεις excel για αρχάριους, σας προτείνουμε την ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων Excel expert – advanced η οποία είναι μία πλήρης σειρά από βίντεο και εργασίες (παρέχεται βεβαίωση ολοκλήρωσης)

Το βίντεο με τις ασκήσεις

Να θυμάστε ότι πρέπει να διαβάζετε την περιγραφή της κάθε συνάρτησης για να καταλαβαίνετε τι ακριβώς κάνει. Το ίδιο ισχύει και με τα ορίσματα της κάθε συνάρτησης.

Οι βασικές γνώσεις του Excel, απευθύνονται λίγο-πολύ σε όλους. Σκεφτείτε ότι είναι σαν τα μαθήματα γενικής παιδείας όπου όλοι μας πρέπει να έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις.

Μην θεωρήσετε σε καμία περίπτωση προσόν το να ξέρετε να χρησιμοποιείτε την συνάρτηση IF ή την συνάρτηση SUM.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος υπάρχουν τρόποι όπως για παράδειγμα η χρήση VB Script και μακροεντολών.

Αν θέλετε να καλύψετε απορίες στο excel, υπάρχει η δυνατότητα για μαθήματα είτε σε βασικό επίπεδο είτε σε προχωρημένο. Επίσης σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε το Forum για το excel για τις απορίες σας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

Ιούλιος 8, 2019

0 απαντήσεις σε "Ασκήσεις Excel για αρχάριους"

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Σχεδιασμός © GetCert. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.