• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εκμάθηση ξένων γλωσσών δωρεάν

Online Εκμάθηση ξένων γλωσσών από όλο το κόσμο.

Κακά τα ψέματα παιδιά. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα γενικότερα με αποτέλεσμα να έχουμε μειώσει τις “εξωσχολικές” δραστηριότητές για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους ίδιους. Ειδικά αυτό συμβαίνει όσον αφορά την εκμάθηση ξένων γλωσσών, ένα εφόδιο πραγματικά απαραίτητο στην εποχή μας.

Πηγές για εκμάθηση ξένων γλωσσών δωρεάν

Σας συγκέντρωσα μερικές πηγές από τις οποίες μπορείτε έστω να πάρετε τα βασικά ερεθίσματα για μία γλώσσα και να μπορέσετε να κάνετε Online μαθήματα σε διάφορες ξένες γλώσσες.

Προσωπικά το χρησιμοποίησα στην εκμάθηση Κινεζικής γλώσσας και μπορώ να πω ότι έμαθα τα βασικά σε συνδυασμό με ένα Ελληνικό βιβλίο μαθητή που αγόρασα, πλέον μπορώ να αναγνωρίζω αρκετά ιδεογράμματα.

Πάμε να δούμε τι υπάρχει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών

Livemocha

Η σελίδα Livemocha είναι κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες που υπάρχει. Πρόκειται για μία μεγάλη κοινότητα όπου μπορείτε να κάνετε εγγραφή, δηλώνετε τη γλώσσα που θέλετε να μάθετε και τη μητρική σας γλώσσα.

Αργότερα μπορείτε να δηλώσετε ότι θέλετε να μάθετε κι άλλες γλώσσες. Το Livemocha ήταν αυτό που με βοήθησε στα Κινέζικα. Καταπληκτικό site να το δοκιμάσετε όποια κι αν είναι η γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Perfectly spoken (Αγγλικά)

Δωρεάν site (έχει και προγράμματα επί πληρωμή) όπου μπορείτε να κάνετε μέχρι 10 ώρες διδασκαλίας το μήνα. Τόσο θα κάνατε ακόμα και αν πληρώνατε σε ένα φροντιστήριο. Με Online test, Video σε κάθε course και επίπεδα από Α1 μέχρι C1 (advanced). Υπέρ αρκετά αν είστε αρχάριοι στα Αγγλικά.

Learn German easily (Γερμανικά)

Η σελίδα αυτή έχει κάποια βασικά μαθήματα για αρχάριους και στη συνέχεια σας παραπέμπει για να αγοράσετε επιπλέον. Είναι όμως αρκετά να σας κρατήσουν απαχολημένους/ες αρκετές ωρες. Το καλό με την εκμάθηση Γερμανικών είναι ότι σας έχω κι άλλο site οπότε λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο θα αποκομίσετε αρκετά.

Learn German OnLine

Επίσης πολύ καλή σελίδα με αρκετά μαθήματα και ασκήσεις! έχει διάφορα επίπεδα δυσκολίας και μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ικανότητές σας. Επιλέγετε από το μενού German Lessons

Busuu (Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά (βραζιλιάνικα), Κινέζικα, Ιαπωνικά, Πολωνικά, Τουρκικά, Ρωσικά,Αραβικά)

Ναι! και η Αραβική γλώσσα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Σας έχω μία σελίδα η οποία επίσης έχει βασικά μαθήματα εκμάθησης της Αραβικής γλώσσας μεταξύ άλλων γλωσσών δωρεάν. Έχει πάνω από 30 μαθήματα με τις βασικές εκφράσεις καθημερινότητας. Οπότε αν σας ενδιαφέρουν τα Αραβικά, ρίξτε μία ματιά. Τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες γλώσσες.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών απαιτεί περισσότερο χρόνο παρά χρήμα. Αν είστε έτοιμοι/ες να δεσμευτείτε σε ένα στόχο, θα μάθετε πολύ σύντομα να μιλάτε μία ξένη γλώσσα.

Στην online εκμάθηση δεν κοιτάμε να πάρουμε “χαρτί” καθώς τα μαθήματα επικεντρώνονται στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και όχι στην συγκέντρωση πτυχίων και πιστοποιητικών.

5 responses on "Εκμάθηση ξένων γλωσσών δωρεάν"

  1. ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ23 Απριλίου 2020 at 13:28Απάντηση

    ΜΕ ενδιαφέρει να μάθω Αγγλικά για ταξίδια και για να έχω ένα ενδιαφέρον λόγω σύνταξης , ανέξοδα μέσω του υπολογιστή μου

  2. Θέλω να μάθω καλητερα αγγλικά παρακάλω ☺️

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.