• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2020

Ετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων για το 2020

Μετά από ένα μυστηριώδες 2019 οπού δεν διενεργήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης για άγνωστους λόγους έφτασε και το 2020. Θα γίνουν εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ για το 2020 η θα έχουμε άλλη μια χρονιά χωρίς εξετάσεις;

Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2020

Η λογική και τα δεδομένα λένε ότι το 2020 θα γίνουν εξετάσεις το πρώτο 6μηνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο. Να θυμίσουμε ότι πρόπερσι οι εξετάσεις έγιναν αρκετά νωρίς.

Απ’ όσο ξέρουμε ο ΕΟΠΠΕΠ είχε κάποια διοικητικά θέματα να επιλύσει και γι αυτό δεν έγιναν οι εξετάσεις. Μακάρι όλα να βρήκαν τον δρόμο τους καθώς χιλιάδες ήταν οι υποψήφιοι και υποψήφιες που απογοητεύτηκαν.

Δικαιολογητικά για τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ

Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν οι εξετάσεις, καλό είναι να έχετε έτοιμα τα δικαιολογητικά σας. Υπάρχει ένα παράθυρο περίπου τεσσάρων εβδομάδων από την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες εξετάσεων.

Τα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:

 • Υποβάλετε Ηλεκτρονική Αίτηση. Για να μεταβείτε στην Ηλεκτρονική Αίτηση Πιστοποίησης πατήστε εδώ.
 • Εκτυπώνετε και υπογράφετε την Ηλεκτρονική Αίτηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι: α) Μετά την οριστική υποβολή και εκτύπωση της ηλεκτρονικής Αίτησης δεν προβλέπεται διαδικασία «ακύρωσης» ή «ξεκλειδώματος». 
 • Τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στον Φάκελο Δικαιολογητικών δεν δύναται να καλύπτουν χρονικό διάστημα μεταγενέστερο της ημερομηνίας οριστικής υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης.
 • Καταθέτετε το προβλεπόμενο χρηματικό ποσό.
 • Για να δείτε τη διαδικασία πληρωμής  πατήστε εδώ.
 • Αποστέλλετε φάκελο με την υπογεγραμμένη ηλεκτρονική αίτηση, με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και την Υπεύθυνη Δήλωση στην ταχυδρομική διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ. 14234 Νέα Ιωνία), με την ένδειξη: «Αίτηση για συμμετοχή στην διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης»
 • Για να δείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατήστε εδώ.
 • Για την Υπεύθυνη Δήλωση πατήστε εδώ

Μπορώ να επικοινωνήσω με τον ΕΟΠΠΕΠ.

Ναι, αλλά μην περιμένετε απάντηση. Δεν σηκώνουν το τηλέφωνο (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνήσετε με email μαζί τους.

Παλιά θέματα εξετάσεων

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε παλιά θέματα εξετάσεων εκπαιδευτών ενηλίκων και προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ 2020.

2 responses on "Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2020"

 1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ24 Μαΐου 2020 at 13:49Απάντηση

  Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ για το 2020;

 2. Το ίδιο ερώτημα θα ήθελα να υποβάλλω κι εγώ. Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ για το 2020;

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.