Εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ 2020

Εξαιρετικά νέα για τους υποψηφίους σπουδαστές που θέλουν να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ το 2020

Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε την παραμονή Χριστουγέννων ότι οι αιτήσεις για τις εξετάσεις πιστοποίησης θα ανοίξουν τέλη Ιανουαρίου.

Πότε περίπου θα γίνουν οι εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ 2020;

Μετά την περίοδο των αιτήσεων η οποία θα ξεκινήσει τέλη Ιανουαρίου 2020, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2020, σύμφωνα πάντα με τον ΕΟΠΠΕΠ

Στο Forum που έχουμε, μπορείτε να συμμετέχετε ανάλογα την ειδικότητά σας και να ρωτήσετε απορίες σχετικά ή να λύσετε απορίες σε άλλους συναδέλφους σας! μην χάνετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και να ανταλλάξετε γνώσεις και απόψεις, ειδικά τώρα που το χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων έγινε συγκεκριμένο!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες τις υποψήφιους/ες

26 Δεκεμβρίου, 2019

6 απαντήσεις σε "Εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ 2020"

  1. Καλημέρα. Που μπορώ να βρω θέματα για το πρακτικό κομμάτι πιστοποίησης πληροφορικής στον τομέα του προγραμματισμού? Ευχαριστώ πολύ.

  2. Καλημέρα. Που μπορώ να βρω τα προηγούμενα θέματα πιστοποίησης 2018 στην ειδικότητα Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών?

  3. ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ 2020 ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  4. Καλημέρα. Που μπορώ να βρω τα προηγούμενα θέματα πιστοποίησης 2018 και 2019 στην ειδικότητα Φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρών?

  5. Προετοιμασία για αυτοματιστες έχετε καποιο φροντηστηριο η καθηγητή να έρθουμε σε επαφή?
    Ευχαειστω

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχεδιασμός © GetCert. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.