• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ

Συμμετέχετε στις εξετάσεις εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ; μην πάτε απροετοίμαστοι...

Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ

Εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης. Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο και διάβασμα.

Οι υποψήφιοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν τεχνικές οι οποίες αναφέρονται στην βιβλιογραφία, στις εκπαιδευτικές τους πρακτικές.

Αν ψάχνετε για παλιά θέματα εξετάσεων πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, τότε είστε στο σωστό άρθρο. Έχουμε συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα τα οποία σας παρουσιάζουμε. Λύσεις / απαντήσεις στα θέματα δεν έχουμε βάλει για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιες ερωτήσεις είναι ανάπτυξης και δεν θέλουμε να σας πάρουμε στο λαιμό μας γράφοντας κάτι που δεν είναι απόλυτα σωστό. Αν θέλετε και είστε βέβαιοι για μία απάντηση, μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση γράφοντας μία προτεινόμενη απάντηση.

Στην ενότητα του forum θα βρείτε παλιά θέματα σύμφωνα με την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.Μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε θέματα ή να συμμετέχετε στην συζήτηση, αρκεί να έχετε κάνει έναν δωρεάν λογαριασμό προηγουμένως στην σελίδα μας. Είναι απλό και γρήγορο.

Προς το παρόν οι εξετάσεις εκπαιδευτών ενηλίκων διεξάγονται μία φορά το χρόνο, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει.

Χρήσιμα link

29 Ιουλίου 2018

0 responses on "Παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.