Πιστοποιητικό γραφιστικής VELLUM

Οι γραφίστες έχουν τη δική τους πιστοποίηση γραφιστικής

Πιστοποιητικό γραφιστικής, Κάτι διαφορετικό

Θέλετε να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό γραφιστικής; Πιστοποιηθείτε σε κάτι διαφορετικό και να αποκτήσετε ένα εφόδιο στην αγορά εργασίας, τότε η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι για εσάς. Αφορά τον τομέα της γραφιστικής.

Να κάνουμε όμως πρώτα μία δήλωση ώστε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η γραφιστική, πέρα από το κομμάτι των σπουδών που πρέπει να κάνει κάποιος/α, αφορά και το δείγμα δουλειάς που έχει να δείξει. Έτσι λοιπόν, ειδικά στην γραφιστική, ένα πιστοποιητικό δεν θα είναι και τόσο σημαντικό αν δεν συνοδεύεται από δείγματα εργασίας.

Σε αντίθεση με άλλα αντικείμενα, τα δείγματα δουλειάς δεν χρειάζεται να εργαστείτε κάπου για να τα αποκτήσετε. Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας δημιουργίες από φανταστικούς “πελάτες” και να ανεβάζετε στο διαδίκτυο τις δουλειές σας.Η vellum σας παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε στην γραφιστική σε δημοφιλή προγράμματα. Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στην οικογένεια προγραμμάτων της Adobe (Photoshop, Illustrator) αλλά και το Coreldraw.

Εξεταστέα ύλη

Στην εξεταστέα ύλη περιλαμβάνονται και αρχές τυπογραφίας. η ονομασία του πιστοποιητικού σύμφωνα με τον φορέα είναι Certification in graphic design. Η ύλη και το επίπεδο δυσκολίας είναι ικανοποιητικά χωρίς να κρύβουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν ότι μιλάμε για πιστοποίηση. Και εφ’ όσον ο χρόνος πιστοποίησης είναι περιορισμένος επικεντρώνεται κυρίως στον χειρισμό της εφαρμογής και όχι σε τεχνικές που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες / γραφίστες.

Είναι ιδανικό για επαγγελματίες του χώρου ή ανθρώπους που αναζητούν εργασία στις γραφικές τέχνες. Φοιτητές, άνεργοι μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση ότι κατέχουν γνώσεις στην ψηφιοποίηση και επεξεργασία εικόνων.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Οκτώβριος 13, 2018

0 Απαντήσεις στο "Πιστοποιητικό γραφιστικής VELLUM"

    Αφήστε ένα μήνυμα

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Σχεδιασμός © GetCert. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.