• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

9 Πηγές με δωρεάν υλικό για Video Games

Μαζέψαμε 9 πηγές με δωρεάν υλικό για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε την τέχνη του Game Design / Development

Αν είστε εν δυνάμει δημιουργός Video Games με την Game Engine Unity, Unreal, Cocos ή κάποια άλλη μηχανή, τότε έχουμε την κατάλληλη λίστα για εσάς με 9 πηγές που έχουν δωρεάν υλικό για Video Games.

Για κάθε Link υπάρχει και περιγραφή για το είδος των πηγών που θα βρείτε στο site. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έναν δωρεάν λογαριασμό σε κάποια.

Λίστα με πηγές με δωρεάν υλικό για video games

1. Freesound.org

Ηχητικά κλιπ, μουσική και ηχητικά εφέ για τα παιχνίδια σας. Με δυνατότητα αναπαραγωγής πριν τα κατεβάσετε. Χρειάζεται Register / Login.

2. Flashkit.com

Η σελίδα Flashkit στις αρχές του 2000 ήταν από τις αγαπημένες μου. Πλέον δεν προστίθεται νέο υλικό αλλά έχει αρκετά ηχητικά κλιπ, sound loops (και γραφικά αλλά κυρίως για τους ήχους το παρουσιάζω) τα οποία μπορείτε να ακούσετε πριν κατεβάσετε. Δεν απαιτεί Register / Login. το μόνο κακό είναι ότι ο player που έχουν βασίζεται σε Flash το οποίο καταργείται από τον chrome στα τέλη του 2020

3. Opengameart.org

Μία σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε γραφικά για τα παιχνίδια σας. 2D γραφικά για την ακρίβεια σε διάφορα style, τα οποία ανεβάζουν διάφοροι καλλιτέχνες ανά τον κόσμο. Δεν απαιτείται Register / Login

4. Game Art 2D

Και εδώ υπάρχει μία σελίδα με αρκετά γραφικά 2D, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για τα prototypes ή να πειραματιστείτε. Η συγκεκριμένη σελίδα έχει asset και επί πληρωμή. Για να βρείτε τα δωρεάν πηγαίνετε στην ενότητα Freebies. Δεν απαιτείται Register / Login

5. Free 3D

Μεγάλη βιβλιοθήκη με 3D objects. Και εδώ υπάρχουν κάποια μοντέλα επί πληρωμή, αλλά θα βρείτε εκατοντάδες δωρεάν μοντέλα από όλες τις κατηγορίες (κτίρια, ζώα, έπιπλα, κλπ). Δεν απαιτείται Register / Login

6. Unity Asset Store

Το επίσημο market place της Game engine Unity. Θα βρείτε πολλά δωρεάν asset από πολλές κατηγορίες όπως ήχοι, κώδικας, πρόσθετα, μοντέλα 3D, γραφικά 2D, texures, materials. Χρειάζεται να έχετε ένα Unity ID το οποίο είναι δωρεάν να αποκτήσετε.

7. Mixamo

Η απόλυτη σελίδα όταν θέλετε χαρακτήρες με animation! Η σελίδα διαθέτει μία μεγάλη σειρά από μοντέλα, έτοιμα να κατεβάσετε και επιπρόσθετα μπορείτε να κουμπώσετε και animation σε αυτά.

Όσοι χρησιμοποιείτε Unity, η σελίδα Mixamo εξάγει απευθείας σε συμβατή με Unity μορφή τα μοντέλα. Χρειάζεται λογαριασμός τον οποίο δημιουργείτε δωρεάν.

8. Turbosquid

Η σελίδα προσφέρει επί πληρωμή αλλά έχει και μία περιοχή με δωρεάν 3D models τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε. Για να κατεβάσετε τα μοντέλα, χρειάζεται εγγραφή.

9. Unreal market place

Το επίσημο market place της unreal engine. Θα βρείτε τόσο επί πληρωμή, όσο και δωρεάν asset για τα παιχνίδια σας. Είναι μία καλή περίπτωση, ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την unreal engine για τα παιχνίδια σας.


άλλες πηγές με δωρεάν υλικό για video games;

Αυτές είναι 9 πηγές που σας προτείνω. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πηγές με δωρεάν υλικό για video games εκεί έξω τις οποίες θα χαρώ να μου πείτε στα σχόλια!.

11 Οκτωβρίου 2019

1 responses on "9 Πηγές με δωρεάν υλικό για Video Games"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.