• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ACTA ειδικός αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής – CMPANS

Πιστοποιημένος ειδικός Αισθητικής Άκρων και Ονυχοπλαστικής

Παντού χρειάζεται ένας/μία ειδικός αισθητικής

Η αισθητική των άκρων αν και είναι κυρίως γυναικεία υπόθεση έχει αρχίσει να κερδίζει και μερίδιο από το “ισχυρό” φύλλο το οποίο δείχνει να θέλει να περιποιείται και αυτό τα άκρα του. Η αλήθεια είναι ότι ένας ειδικός αισθητικής

Η πιστοποίηση CMPANS ( Certified Manicure Pedicure & Artificial Nail Specialist) δημιουργήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης ACTA και απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους επάνω στην ονυχοπλαστική.

Το πιστοποιητικό παρέχει

  • Έγκυρη απόδειξη των γνώσεων που διαθέτει για να ασκεί το επάγγελμά του.
  • Βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Απόκτηση ενός εφοδίου για την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση κάθε αισθητικού.

Διαδικασία εξετάσεων

Η διαδικασία της εξέτασης χωρίζεται σε δύο φάσεις. Την γραπτή και την πρακτική. Στην γραπτή εξέταση ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις κλειστού τύπου και δύο ερωτήσεις ανάπτυξης. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο υποψήφιος ειδικός αισθητικής είναι 60 λεπτά.


Στο πρακτικό μέρος της εξέτασης ο υποψήφιος αξιολογείται στην εφαρμογή ενός σεναρίου έξι βημάτων ανάλογο του αντικειμένου της πιστοποίησης. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του είναι 90 λεπτά.

Και στις δύο φάσεις το ποσοστό επιτυχίας είναι 70%. Στην σελίδα του προγράμματος μπορείτε να βρείτε Demo εξετάσεων καθώς και το syllabus.

Αξίζει η πιστοποίηση;

ο/η αισθητικός νυχιών (ονυχοπλαστική – μανικιούρ – πεντικιούρ) κερδίζει έδαφος στην αγορά και όλο και περισσότερες (κυρίως) ασχολούνται με αυτή. Η ACTA σας δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε!

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

0 responses on "ACTA ειδικός αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής - CMPANS"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.