• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δημιουργία αίτησης στο word

Μπορεί να γίνει ακόμα πιο απλό

αίτηση στο word

Φαίνεται απλή υπόθεση αλλά το ζήτημα στο συγκεκριμένο βίντεο – how to είναι να σας δείξει τεχνικές και όχι απλώς πως να φτιάξετε μία αίτηση στο word.

Πόσες φορές θελήσατε να φτιάξετε και να τυπώσετε μία απλή αίτηση στο word και να την τυπώσετε για να την συμπληρώσετε εσείς ή κάποιος άλλος; Μία απλή αίτηση στο word την οποία υλοποιώντας την θα μάθετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε το βίντεο.

Ένα φαινομενικά απλό έγγραφο το οποίο όμως αν υλοποιήσετε σωστά μπορείτε να κάνετε χρήση πολλών πρακτικών όπως:

  • στηλοθέτες,
  • στήλες,
  • διάστημα παραγράφων και
  • μορφοποίηση γραμματοσειράς.

Στο παρόν άρθρο σας ετοιμάσαμε ένα τέτοιο tutorial και σας δείχνουμε εντός του βίντεο όχι μόνο πως να υλοποιήσετε την αίτηση, αλλά και πως μπορείτε να την αποθηκεύσετε ως πρότυπο για μεταγενέστερη χρήση. Έτσι θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.


Που θα χρειαστεί;

Μία αίτηση στο word μπορεί να χρειαστεί στη δουλειά σας ή για άλλους λόγους υπηρεσιακούς όπου θέλετε να προσκομίσετε ένα έγγραφο το οποίο να έχει επαγγελματικό ύφος. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μία σειρά από πρότυπες αιτήσεις για να τις χρησιμοποιήσετε στην εταιρεία που εργάζεστε ή θα εργαστείτε. Υπάρχουν πολλών ειδών αιτήσεις

  1. αίτηση άδειας
  2. αίτηση προμηθειών
  3. αίτηση αγοράς εξοπλισμού

το βίντεο: αίτηση στο word

Για την συγκεκριμένη άσκηση δεν υπάρχει αρχείο εργασίας (αυτό θα το δημιουργήσετε εσείς ακολουθώντας τα βήματα του βίντεο) και η όλη διαδικασία θα διαρκέσει λιγότερο από 10 λεπτά!.

Αν θέλετε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το microsoft office σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να ακολουθήσετε το κανάλι του getcert στο youtube και να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας ή την σελίδα μας  στο Facebook.

 

2 responses on "Δημιουργία αίτησης στο word"

  1. Ποσ μπορο να κανο ετισι στην wold

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.