• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αλλαγές στο Paypal

Σε αλλαγές προχώρησε το Paypal όσον αφορά την συμφωνία χρήστη (user agreement)

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχει τεθεί σε εφαρμογή η ενημέρωση για την τροποποίηση που αφορά τις αλλαγές στο Paypal και συγκεκριμένα στην συμφωνία χρήστη (user agreement)

Η ισχύς της τροποποιημένης συμφωνίας θα ξεκινήσει από τις 29 Απριλίου 2019

Έχει αλλάξει μέρος της συμφωνίας και οι χρήστες καλούνται να την διαβάσουν για να διαπιστώσουν αν συμφωνούν με αυτή.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης συμφωνεί με τις τροποποιήσεις, δεν χρειάζεται να κάνει κάποια ενέργεια. Σε διαφορετική περίπτωση στο link που ακολουθεί, υπάρχουν οδηγίες

Ποιες παράγραφοι τροποποιούνται

Ενότητα 2.6 (Υπόλοιπα σε διάφορα νομίσματα)

Αυτή η ενότητα έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω ο τρόπος με τον οποίο η PayPal δύναται να επιτρέψει τη μετατροπή του ποσού που βρίσκεται στο υπόλοιπό σας σε άλλο νόμισμα. 

Ενότητα 5 (Λήψη χρημάτων)

H αρχή της παρούσας ενότητας έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω ο τρόπος με τον οποίο επιπλέον όροι χρήσης ισχύουν για προμηθευτές που έχουν ενσωματώσει στην online πλατφόρμα/διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς λειτουργίες που επιτρέπουν σε πελάτες χωρίς λογαριασμό να στείλουν πληρωμές στον λογαριασμό του προμηθευτή (για παράδειγμα, με εναλλακτικές τοπικές μεθόδους πληρωμής). 

Σχετικά με τις τοπικές μεθόδους πληρωμής (ΤΜΠ), μπορείτε να ανατρέξτε επίσης στην υπενθύμιση που παρατίθεται παρακάτω στη γνωστοποίηση τροποποίησης στη συμφωνία χρήστη της PayPal με ημερομηνία έναρξης ισχύος 29 Απριλίου 2019.

Ενότητα 5.5 (Λήψη χρημάτων σε διάφορα νομίσματα)

Αυτή η ενότητα έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διευκρινιστεί περαιτέρω τι δύναται να σας επιτρέψει η PayPal να κάνετε όταν λαμβάνετε χρήματα σε διαφορετικά νομίσματα.

Έναν βαθμό ελευθερίας για τους επαγγελματίες δίνει η παράγραφός 3.3 όπου:

«Η PayPal δύναται να προσφέρει πρόσβαση στην υπηρεσία Πληρωμή μετά την παράδοση σε ορισμένους πελάτες που έχουν συνδέσει έναν τραπεζικό λογαριασμό ως πηγή χρηματοδότησης. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να αναβάλουν χρεώσεις σε αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό για κάποιο χρονικό διάστημα.  Αν σας προσφερθεί η υπηρεσία Πληρωμή μετά την παράδοση και την επιλέξετε, θα ισχύουν οι όροι αυτής της υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

14 Φεβρουαρίου 2019

0 responses on "Αλλαγές στο Paypal"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.