• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αποστολή μεγάλων αρχείων

Πως μπορούμε να στείλουμε μεγάλα αρχεία εύκολα και δωρεάν (ή όχι)

Πολλές φορές η αποστολή μεγάλων αρχείων είναι μπελάς και αυτό διότι με το email μας μπορούμε να στείλουμε μερικές δεκάδες megabyte αρχείων ως συνημμένα.Υπηρεσίες αποστολής αρχείων

  • Smash: Η υπηρεσία smash δεν δίνει όρια στην αποστολή αρχείων, άρα θεωρητικά μπορούμε να στείλουμε απεριόριστα μεγάλα αρχεία. Έχει και υπηρεσία επί πληρωμή η οποία έχει ταχύτερη επεξεργασία των αρχείων προς αποστολή σε σχέση με την δωρεάν.
  • Send Anywhere: Με την υπηρεσία send Anywhere μπορείτε να στείλετε δωρεάν έως και 10GB αρχεία, ενώ αν θέλετε παραπάνω τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επί πληρωμή υπηρεσία ώστε να έχετε την δυνατότητα να στείλετε έως και 1TB αρχεία.
  • Mediafire: Ομοίως με την υπηρεσία medafire μπορούμε να στείλουμε έως και 10GB αρχεία δωρεάν ενώ υπάρχει και η premium υπηρεσία για όσους θέλουν η οποία δίνει την δυνατότητα αποστολής έως και 100TB αρχείων.
  • WeTransfer: Η υπηρεσία wetransfer μας δίνει την δυνατότητα να αποστείλουμε έως και 2GB αρχείων δωρεάν. Αν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο χώρο για αποστολή τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την premium υπηρεσία για να μπορούμε να στέλνουμε έως και 20GB αρχείων.
  • MyAirBridge: Γενναιόδωρη η συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς δίνει την δυνατότητα στον χρήστη για αποστολή αρχείων έως και 20GB δωρεάν. Σε περίπτωση που δεν αρκούν υπάρχει η premium υπηρεσία όπου ο χώρος αυξάνεται και μπορεί να φτάσει ως και τα 10TB.


Όλες οι υπηρεσίες δεν απαιτούν εγγραφή και ο χρήστης μπορεί άμεσα να στείλει τα αρχεία του εκεί που επιθυμεί.

Πολλές από τις υπηρεσίες διαθέτουν και εφαρμογές για κινητά, οπότε μπορείτε να τις κατεβάσετε και να στέλνετε αρχεία και από τα κινητά σας.

Οι παραλήπτες ειδοποιούνται με email όταν τους στέλνετε αρχεία. Κατά την αποστολή βάζετε το email σας και του παραλήπτη.

22 Ιανουαρίου 2019

0 responses on "Αποστολή μεγάλων αρχείων"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.