• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Arduino day 2019

Παγκόσμια ημέρα Arduino για μικρούς και μεγάλους

Την παγκόσμια ημέρα Arduino στα πλαίσια “γενεθλίων” της δημοφιλέστερης αναπτυξιακής πλακέτας γιορτάζουν οι κοινότητες και φίλοι ανά τον κόσμο.

Σε ένα 24ωρο event, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Υπάρχουν και εργαστήρια (workshop) στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε και να μάθετε.

Για ποιους είναι

Όλοι οι φίλοι του Arduino είναι ευπρόσδεκτοι. makerspaces, hackerspaces,fablabs, οργανισμοί, εκπαιδευτές, επαγγελματίες και νέοι στον χώρο που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το Arduino.

Και τι το ενδιαφέρον έχει αυτή η μέρα;

Μπορείτε να παρευρεθείτε σε ένα από τα 285 event σε 77 χώρες (μέχρι στιγμής). Δεν έχει σημασία η ιδιότητά σας. Μπορεί να είστε μηχανικός, εκπαιδευτικός, ηλεκτρολόγος, φοιτητής ή απλώς ένας άνθρωπος ο οποίος του αρέσει η τεχνολογία και ο προγραμματισμός.

Το 2018 πραγματοποιήθηκαν 529 Event! σε όλο το κόσμο

Στα event μπορείτε να συζητήσετε για τα πράγματα που έχουν γίνει με arduino ή που θα γίνουν στο μέλλον, τις ιδέες σας και γιατί όχι να μοιραστείτε project με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς!

Αρχείο από εκδήλωση Arduino στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Διοργάνωση Event

Αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας event. Αν κάνετε κλικ στο παρακάτω link, συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας και αφού δώσετε την Ατζέντα της εκδήλωσης και εγκριθείτε θα είστε έτοιμοι να φιλοξενήσετε και εσείς ένα event

Παρακολούθηση Event

Μπείτε στην παρακάτω σελίδα και δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα event που σας βολεύει.

Η σελίδα όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε event ή να συμμετέχετε είναι διαθέσιμη εδώ.

Σαν σελίδα, η συνεισφορά μας στο Arduino είναι τα βίντεο που έχουμε ανεβάσει στο κανάλι μας στο youtube και η σελίδα Μάθε arduino όπου μεταφράζουμε τις κυριότερες εντολές

Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής έχουμε εκδηλώσεις σε

  • Καστοριά (επιβεβαιωμένο)
  • Θεσσαλονίκη (αναμονή έγκρισης)
  • Σέρρες (αναμονή έγκρισης)
  • Βόλος (αναμονή έγκρισης)
  • Αθήνα (αναμονή έγκρισης)
24 Φεβρουαρίου 2019

0 responses on "Arduino day 2019"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.