• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Arduino με WiFi

Νέα έκδοση της πλακέτας με wi-fi

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε λειτουργικότητα που αφορά το ασύρματο δίκτυο Wi-fi, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο shield η Module για το arduino σας!,

Arduino uno με WiFi
Από την επίσημη σελίδα του arduino, ανακοινώθηκε ότι κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση της αναπτυξιακής πλακέτας arduino uno (genuino για την Ευρώπη πλέον). Πρόκειται για τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει το arduino uno, αλλά με επιπρόσθετο chip μικροεπεξεργαστή 8-bit από την microchip και ένα ενσωματωμένο IMU (Inertial Measurement Unit). Όσο για την νέα προσθήκη του Wi-fi, αυτή επιτυγχάνεται με ασφάλεια χάρη στο ECC608 chip accelerator.

arduino wifi

Το ενσωματωμένο wi-fi module του arduino uno, είναι ένα SoC το οποίο έχει ενσωματώσει το πρωτόκολλο TCP/IP.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για να συνδεθεί στα υπάρχοντα ασύρματα δίκτυα, όσο και ως access point για να επιτρέψει σε άλλες συσκευές να συνδεθούν σε αυτό.

Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 40€ + ΦΠΑ (σύνολο 50€ περίπου). Ως εναλλακτική λύση μπορούμε να σας προτείνουμε το nodemcu το οποίο έχουμε παρουσιάσει και στο κανάλι μας με βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ

video with nodemcu #1

video with nodemcu #2


Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, παραμένουν ακριβώς ίδια με αυτά του arduino uno όπως παρουσιάζονται στην επίσημη σελίδα του arduino.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

1 Δεκεμβρίου 2018

0 responses on "Arduino με WiFi"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.