• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δωρεάν 3D σχεδίαση με το Blender

Το δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης 3Δ

Το Blender είναι ένα πρόγραμμα σχεδίασης τρισδιάστατων αντικειμένων που διανέμεται δωρεάν υπό την άδεια GNU. Είναι ελεύθερο λογισμικό και για να το αποκτήσετε δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποιο αντίτιμο.

Η προέλευση του είναι από τα Ολλανδικά animation studio NeoGeo και Not a Number (Nan). Η ονομασία του προέκυψε από το σουηδικό συγκρότημα Yello και το άλμπουμ Baby όπως αναγράφει και στο Wiki

Ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι ότι παρέχεται χωρίς χρέωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (Maya, 3d studio max). Αυτό το καθιστά ιδανικό για τους αρχάριους οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν τον 3D σχεδιασμό μοντέλων ή animation και δεν έχουν πρόσβαση στα πακέτα επί πληρωμή.

Αν και είναι δωρεάν για να το αποκτήσετε, μπορείτε να πληρώσετε κάποιον να σας κάνει μαθήματα για να βελτιωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υποστήριξη για το Blender

Η κοινότητα που έχει το blender είναι επίσης μεγάλη, κάτι που σημαίνει ότι όσοι αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα βρείτε υποστήριξη και λύσεις τόσο στα social media, όσο και το YouTube.

Μία Ελληνική κοινότητα που προτείνουμε στο Facebook είναι η Blender Greece

Όσον αφορά το Youtube, για κάποιον που γνωρίζει Αγλλικά μπορεί να μάθει πάρα πολλά.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, επισκεφθείτε την σελίδα https://www.blender.org/

19 Φεβρουαρίου 2019

1 responses on "Δωρεάν 3D σχεδίαση με το Blender"

  1. Blenderspecialist

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.