Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την διαχείριση των δεδομένων σας σε αυτή τη σελίδα

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Αστέρι.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 

Γεια χαρά,

είμαι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, διαχειριστής της σελίδας.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε λόγο. Θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν.

Τα σχόλια και η συμμετοχή των μελών στο Forum παρακολουθούνται κατά το καλύτερο δυνατόν. Υπεύθυνοι για τον σχολιασμό είναι τα ίδια τα μέλη. Προσπαθώ να φιλτράρω τα μηνύματα όσο καλύτερα μπορώ. Αν κάτι σας ενοχλεί η προσβάλλει παρακαλώ στείλτε μου το link να το εξετάσω.

Χρήση εκπαιδευτικού υλικού

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εκπαιδευτικό υλικό από τη σελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τον διαχειριστή

Έχετε σχολή πληροφορικής ή ξένων γλωσσών;

Μπορείτε να προβληθείτε στην σελίδα μας ή να κάνετε χορηγία σε κάποιο κύκλο μαθημάτων (sponsor). Επικοινωνήστε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Αναδημοσίευση

Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε υλικό από την σελίδα σε οποιοδήποτε μέσο με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλούμε αναφέρατε την πηγή, βάζοντας ενεργό link προς αυτή.

Συγγραφή άρθρων στη σελίδα

Αν θέλετε να γράψετε κάποιο άρθρο για την σελίδα του Getcert, στείλτε μου τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και εφ’ όσον κινείται στο ίδιο ύφος με την σελίδα γιατί όχι!

Βρείτε μας στα social media

getcert επικοινωνία facebook

Αν έχετε ερώτηση που αφορά κάποια λύση ενός προβλήματος που αντιμετωπίζετε, χρησιμοποιήστε το Forum και θα σας απαντήσουμε από εκεί.

Σχεδιασμός © GetCert. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.