• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας

Γιατί εκτός από το photoshop υπάρχει και εναλλακτική...

Το photoshop αναμφισβήτητα είναι μία εφαρμογή της σουίτας adobe που πρωταγωνιστεί στον χώρο της επεξεργασίας εικόνας. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε; αν έπρεπε να δώσουμε μονολεκτικά μία απάντηση τότε η απάντηση αυτή θα ήταν ναι!

Το GIMPP είναι εδώ

Η εφαρμογή λέγεται GIMPP και είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων το οποίο περιέχει σχεδόν όλα τα εργαλεία που θα συναντούσε κανείς και στο photoshop. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν επεξεργάζεστε φωτογραφίες σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Διαθέτει λειτουργίες ακριβώς όπως του photoshop, δηλαδή μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες με layer στα οποία μπορείτε να βάλετε κείμενο, κομμάτια από εικόνες, φίλτρα κ.α., συνθέτοντας έτσι εικόνες για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δωρεάν πρόγραμμα

Αν θέλετε να κατεβάσετε το GIMPP μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο εδώ και να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να έχετε εγκατεστημένα και τα δύο προγράμματα (Photoshop, GIMPP).

 

Δωρεάν πρόγραμμα

Η εφαρμογή είναι δωρεάν (και ελπίζουμε να μείνει) αλλά υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μία δωρεά εφ’ όσον το επιθυμείτε προς τους δημιουργούς.

Το GIMPP είναι ένα εργαλείο που προσωπικά το βρήκα καλό και μπόρεσα να κάνω αν όχι όλα, τα περισσότερα που έκανα και με το photoshop.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η αποθήκευση αρχείων λειτουργεί σχεδόν το ίδιο καλά (για τα αρχεία .JPG) με το photoshop. Μικρά μεγέθη αρχείων, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει εξίσου καλούς αλγόριθμους συμπίεσης.

Δοκιμάστε το, κάντε κάποιες δημιουργίες ώστε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη και να μπορείτε να επιλέξετε. Το GIMPP είναι η καλύτερη εναλλακτική του photoshop.

29 Ιουλίου 2018

0 responses on "Δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.