• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ecdl για ανέργους

Πιστοποίηση με το ελάχιστο δυνατό κόστος

Αν είστε άνεργος/η μπορείτε να πιστοποιηθείτε σε πολλά εξεταστικά κέντρα ανά την Ελλάδα τα οποία παρέχουν δωρεάν προετοιμασία. το “ecdl για ανέργους” είναι μία νέα εισαγωγή στον χώρο της πιστοποίησης και μπορείτε να ενημερωθείτε από τα εξεταστικά κέντρα της πόλης σας.

Που μπορώ να απευθυνθώ;

Σίγουρα μπορείτε να ρωτήσετε στις σχολές της πόλης σας αν παρέχουν δωρεάν -ή με σημαντική έκπτωση- προετοιμασία για πιστοποίηση. Το μόνο που θα κληθείτε να πληρώσετε είναι τα παράβολα των εξετάσεων τα οποία κυμαίνονται περίπου 190-250 ευρώ αναλόγως του φορέα πιστοποίησης.

Σίγουρα αυτό δεν ισχύει μόνο για το ecdl αλλά και για άλλους φορείς πιστοποίησης. Σε κάθε περίπτωση η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε ένα εξεταστικό κέντρο στην περιοχή σας.


μόνο εξετάσεις;

Ναι, μπορείτε να δώσετε μόνο εξετάσεις αν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα προετοιμασίας. Έχετε όμως υπ’ όψιν σας ότι για να πετύχετε σίγουρα θα πρέπει να μυηθείτε στην φιλοσοφία των ερωτήσεων. (Μπορείτε να βρείτε ερωτήσεις εξετάσεων στο getcert.gr και βίντεο με τις απαντήσεις τους. Δείτε το κανάλι μας στο YouTube)

Επίσης αν κάνετε μία εγγραφή (δωρεάν) στη σελίδα μας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα office δωρεάν αλλά και να συμμετέχετε στο forum όπου μπορείτε να ρωτάτε τις απορίες σας για να παίρνετε απαντήσεις από καθηγητή ή από μέλη που γνωρίζουν.

0 responses on "ecdl για ανέργους"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.