• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ECDL πιστοποίηση

Αποκτήστε την πιστοποίηση ECDL

Η ECDL πιστοποίηση είναι απαραίτητο προσόν για την ένταξή σας στο δημόσιο. Όλες οι προκηρυσσόμενες θέσεις απαιτούν την ύπαρξη ενός πιστοποιητικού πληροφορικής.

Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Για να αποκτήσεις την πιστοποίηση ECDL θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις σε κάποιο εξεταστικό κέντρο που βρίσκεται κοντά σου. Το κόστος της πιστοποίησης για τις 3 ενότητες (Word, Excel, Internet) είναι σχεδόν 200€.

Για την πιστοποίηση χρειάζεται μία προετοιμασία. Αυτή η προετοιμασία έχει να κάνει περισσότερο με την εξοικείωση για τις εξετάσεις.

Για να προετοιμαστείτε μπορείτε να κλείσετε μέσω της σελίδας μας κάποιο μάθημα ή να παρακολουθήσετε τα βίντεο που έχουμε αναρτήσει στο κανάλι μας και να δείτε πως είναι οι ερωτήσεις εξετάσεων.

Η πιστοποίηση εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί υποχρεωτικό προσόν για τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και την ένταξη του υποψηφίου στο δημόσιο.

Όσον αφορά τον ιδιωτικό τομέα, αποτελεί ένα αποδεικτικό γνώσης χειρισμού Η/Υ, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Χρήση της πιστοποίησης στο βιογραφικό;

Ναι!, εννοείται και μάλιστα είναι πολύ καλή προσθήκη ειδικά όταν δεν έχουμε άλλους τίτλους (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ξένες γλώσσες, κλπ) βοηθάει σημαντικά.

Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες αν και δεν ζητούν υποχρεωτικά την πιστοποίηση ως προσόν, την εκτιμούν ως δεξιότητα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για συνεργασία.

Θέλεις προετοιμασία;

Αν χρειάζεσαι προετοιμασία για την ECDL πιστοποίηση, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία από το σπίτι σου!

18 Νοεμβρίου 2019

0 responses on "ECDL πιστοποίηση"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.