• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ECDL CAD

Πιστοποίηση για σχεδιαστές αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου

Θέλεις να μάθεις για την πιστοποίηση ECDL CAD;

Η πιστοποίηση ECDL CAD αφορά την πιστοποίηση στον σχεδιασμό σε δύο διαστάσεις με τη χρήση ειδικού λογισμικού (Autocad) και είναι κατάλληλο για φοιτητές που φοιτούν σε τεχνικές σχολές όπως

  • αρχιτέκτονες
  • μηχανικούς
  • πολιτικούς μηχανικούς
  • τοπογράφους
  • μηχανολόγους
  • πολεοδόμους
  • σχεδιαστές
  • γραφίστες

Τα αρχικά CAD προέρχονται από το Computer Aided Design και σημαίνει σχεδιασμός με τη βοήθεια Η/Υ. Το εξειδικευμένο λογισμικό Autocad είναι αυτό στο οποίο καλείστε να εξεταστείτε για την πιστοποίηση και πρέπει να απαντήσετε σε 20 ερωτήσεις μέσα σε μία ώρα.

Το ποσοστό επιτυχίας είναι 75% και άνω, ενώ οι ερωτήσεις αφορούν τα θεμελιώδη στον σχεδιασμό.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την διαδικασία της πιστοποίησης πιστοποιείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χαρακτηριστικές λειτουργίες μιας τυπικής εφαρμογής CAD, σε πραγματικό περιβάλλον, με σκοπό τη δημιουργία, επεξεργασία και εκτύπωση δισδιάστατων αρχιτεκτονικών ή μηχανολογικών σχεδίων.Ο έλεγχος των αποτελεσμάτων δεν είναι αυτόματος, που σημαίνει ότι με το τέλος των εξετάσεων, αποθηκεύετε τα αρχεία εργασίας και το εξεταστικό κέντρο τα γράφει σε CD. Στη συνέχεια, μαζί με το έντυπο των θεμάτων σφραγίζονται σε φάκελο και αποστέλλονται ταχυδρομικά στα κεντρικά όπου γίνεται ο έλεγχος.

Μου χρειάζεται το ECDL CAD;

Όπως όλα τα πιστοποιητικά, έτσι και το ECDL CAD αποτελεί ένα εφόδιο το οποίο όμως θα πρέπει να συνοδεύεται και από τις δεξιότητές σας ως σχεδιαστής. Έχοντας λοιπόν ως βάση ότι γνωρίζετε σε ικανοποιητικό βαθμό να χρησιμοποιείτε το λογισμικό Autocad, δεν θα δυσκολευτείτε. Διαφορετικά θα πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα για να προετοιμαστείτε.

Οι σωστές πρακτικές σχεδίασης, η αποτελεσματικότητα και η παραγωγικότητά σας ως σχεδιαστής/στρια δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κανένα πιστοποιητικό.

Αν γνωρίζετε ήδη CAD, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα και μπορείτε να δώσετε απευθείας την πιστοποίηση. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως οι εξετάσεις πιστοποίησης  είναι για να πιστοποιήσουν γνώσεις επάνω σε μία εφαρμογή και πρέπει να το δείξετε αυτό με τον τρόπο που θέλουν.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος μπείτε εδώ

 

27 Ιουλίου 2018

0 responses on "ECDL CAD"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.