• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ECDL

Βασικό επίπεδο χειρισμού Η/Υ

Το ECDL είναι ένα πιστοποιητικό πληροφορικής που αποδεικνύει τις βασικές δεξιότητες χειρισμού του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είναι κατάλληλο για προκηρύξεις δημοσίου. Αν θέλετε να πιστοποιηθείτε με το ECDL θα πρέπει να δώσετε εξετάσεις σε ένα οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο κοντά σας.

Δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσετε μαθήματα ECDL, αν και τα μαθήματα πολλές φορές βοηθούν αρκετά καθώς επικεντρώνονται στην ύλη και η εκπαιδευτική διαδικασία περιέχει και τεστ προετοιμασίας με ερωτήσεις τύπου εξετάσεων . Η βαθμολόγηση των υποψηφίων γίνεται ηλεκτρονικά, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνετε τις απαντήσεις σας 100% σωστά!

Η διαδικασία εξέτασης είναι απλή και μπορεί να γίνει σε ένα οποιοδήποτε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Καλείστε να απαντήσετε σε 35 –  36 ερωτήσεις θεωρητικές αλλά και πρακτικές και για να θεωρηθεί η εξέταση επιτυχημένη θα πρέπει να απαντήσετε το 75% (28 απαντήσεις περίπου) σωστά. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα περιθώριο λάθους 8 ερωτήσεων. Οι 8 ερωτήσεις είναι πολλές για κάποιον ο οποίος έχει κάνει μία καλή προετοιμασία.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αλλαγές που έκανε ο φορέας πιστοποίησης, το ECDL πλέον χωρίζεται σε 3 μέρη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτή η αλλαγή επιτρέπει μία μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στους υποψηφίους καθώς δεν χρειάζεται να δίνετε εξετάσεις σε ενότητες που τυχόν δεν σας ενδιαφέρουν για να αποκτήσετε το πιστοποιητικό.

Ενότητα BASE ECDL

Στην ενότητα ecdl Base θα βρείτε τις ενότητες:

  1. Επεξεργασία κειμένου (word)
  2. Υπολογιστικά φύλλα(excel)
  3. Διαχείριση αρχείων(windows) και
  4. Υπηρεσίες διαδικτύου(internet)

Οι ενότητες που αναφέραμε θεωρούνται από τις σημαντικότερες που πρέπει να έχετε στη φαρέτρα σας αν θέλετε να είστε ανταγωνιστικοί ή απλά να ολοκληρώνετε με επιτυχία τις διάφορες εργασίες – αποστολές που έχετε.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.