• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ειδικότητες ΙΕΚ

Ειδικότητες ΙΕΚ δημόσια και ιδιωτικά

Όλες οι ειδικότητες των δημόσιων αλλά και ιδιωτικών ΙΕΚ, έχουν το δικό τους φόρουμ στη σελίδα μας.

Τα ΙΕΚ ανήκουν στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στον χρόνο σπουδών οι σπουδαστές καλούνται να εκπαιδευτούν σε διάφορα αντικείμενα ανάλογα με την ειδικότητα που έχουν επιλέξει.

Σπουδές ΙΕΚ

Πολλές φορές οι σπουδαστές μπερδεύεστε και πιστεύετε ότι στο ΙΕΚ θα μάθετε όλα όσα απαιτούνται τόσο για να περάσετε τα μαθήματα όσο και να πετύχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μέσα στην τάξη θα πάρετε τα κατάλληλα ερεθίσματα και τις βάσεις, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει να “ψαχτείτε” και μόνοι σας ή να συνεργαστείτε με συναδέλφους για να μάθετε το κάτι παραπάνω.

Το Forum με τις ειδικότητες ΙΕΚ

Εδώ έρχεται το forum. Γενικά η ιδέα του forum είναι να συζητάμε γύρω από κοινά θέματα και κατηγορίες συζήτησης. Η αλήθεια είναι ότι για να πάρεις κάτι από ένα forum πρέπει να δώσεις και κάτι.

Αν λοιπόν έχετε κάποια σημείωση ή tip για μάθημα ή την πιστοποίηση που θα έρθει ή ήρθε (ή δεν ήρθε) να το μοιραστείτε. Κάποιος άλλος θα μοιραστεί κάτι που είναι χρήσιμο σε εσάς και έτσι θα υπάρξει συζήτηση.

Γιατί το Facebook δεν βολεύει σε αυτή τη περίπτωση;

Καλές οι ομάδες στο Facebook αλλά είναι εφήμερες. Εδώ χρειάζεται μία μόνιμη βάση συζητήσεων για όλες τις ειδικότητες ΙΕΚ όπου θα μπαίνετε και θα συμμετέχετε, ρωτάτε, απαντάτε σε άλλους, κ.ο.κ.

Για να συμμετέχετε στο Forum ΔΕΝ χρειάζεται απαραίτητα εγγραφή, απλώς συμπληρώνετε την φόρμα και γράφετε το θέμα.

Μπορείτε να κάνετε μία εγγραφή μία φορά εδώ, και να μην χρειάζεται σε κάθε ανάρτηση να συμπληρώνετε φόρμα.

Με την εγγραφή στη σελίδα θα κερδίζετε και πόντους οι οποίοι θα σας χρειαστούν σε περίπτωση που θελήσετε να πάρετε κάποιο από τα online μαθήματα.


28 Αυγούστου 2019

2 responses on "Ειδικότητες ΙΕΚ"

  1. υπαρχουν καπου απαντησεις στις ερωτησεις πιστοποιησησς ΙΕΚ ειδικοτητας Προπονητης Αθληματων???

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.