• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2019

Πλησιάζει η ημερομηνία εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

Πλησιάζουν οι εξετάσεις πιστοποίησης για τους υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Ο οργανισμός αν και δεν έχει επισήμως ορίσει την εξεταστική, σύμφωνα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων των τελευταίων ετών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ήδη έχει ανάψει τις μηχανές και πολύ σύντομα να ανακοινώσει το πρόγραμμα εξετάσεων.

Πότε είναι οι εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2019

Με βάση την λογική, αναμένεται η ανακοίνωση μετά το ΠΑΣΧΑ (τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου) και οι εξετάσεις θα είναι μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου. Συνήθως όταν ορίζονται οι ημερομηνίες υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο 1 μήνα περίπου.

Αν δεν έχετε ετοιμάσει ακόμα τα δικαιολογητικά για την συμμετοχή σας, καλό είναι να ξεκινήσετε γιατί οι ανακοινώσεις γίνονται ξαφνικά. Η προσέγγισή μας είναι με βάση την εμπειρία προηγούμενων ετών και ο ΕΟΠΠΕΠ δείχνει να έχει μια σταθερότητα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει η ανακοίνωση και πόσο χρόνο ακόμα έχει ένας/μία υποψήφιος/α.

Θέλετε ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής;

Δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης

Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας:

 • Υποβάλετε Ηλεκτρονική Αίτηση. Για να μεταβείτε στην Ηλεκτρονική Αίτηση Πιστοποίησης πατήστε εδώ.
 • Εκτυπώνετε και υπογράφετε την Ηλεκτρονική Αίτηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι: α) Μετά την οριστική υποβολή και εκτύπωση της ηλεκτρονικής Αίτησης δεν προβλέπεται διαδικασία «ακύρωσης» ή «ξεκλειδώματος». 
 • β) Τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται στον Φάκελο Δικαιολογητικών δεν δύναται να καλύπτουν χρονικό διάστημα μεταγενέστερο της ημερομηνίας οριστικής υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης.
 • 3. Καταθέτετε το προβλεπόμενο χρηματικό ποσό.
 • Για να δείτε τη διαδικασία πληρωμής  πατήστε εδώ.
 • 4. Αποστέλλετε φάκελο με την υπογεγραμμένη ηλεκτρονική αίτηση, με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και την Υπεύθυνη Δήλωση στην ταχυδρομική διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ. 14234 Νέα Ιωνία), με την ένδειξη: «Αίτηση για συμμετοχή στην διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης»
 • Για να δείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατήστε εδώ.
 • Για την Υπεύθυνη Δήλωση πατήστε εδώ

Μπορώ να πάρω τηλέφωνο στον ΕΟΠΠΕΠ;

Ναι, αλλά δεν το σηκώνουν εύκολα. Η καλύτερη δίοδος επικοινωνίας είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Παλιά θέματα εξετάσεων;

Επισκεφθείτε το forum μας εδώ, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Παλιά θέματα εξετάσεων ΕΟΠΠΕΠ

31 Μαρτίου 2019

98 responses on "Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2019"

 1. Σοφια Σιδηροπουλου19 Ιουνίου 2019 at 21:52Απάντηση

  Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις ;

 2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ BACHELOR ΚΑΙ MSc ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
  ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

 3. Καλησπέρα,
  Αν είναι αναγνωρισμένο το το κολέγιο τότε ναι, αλλιώς πρέπει να παρακολουθήσετε το σεμινάριο 160 ωρών για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις.
  Δυστυχώς ακόμα το τοπίο είναι θολό και δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα γίνουν. Σίγουρα θα είναι από Σεπτέμβρη και μετά.

 4. Εχω επιτυχει στο θεωρητικο περυσι. Θελω να δωσω το πρακτικο δηλ. τη μικροδιδασκαλια. Ποτε θα γινουν φετος οι εξετασεις εκπτων ενηλικων?

 5. Καλησπέρα, σίγουρα μετά το Σεπτέμβριο εκτός απροόπτου. Δυστυχώς στον ΕΟΠΠΕΠ δεν σηκώνουν το τηλέφωνο

 6. Πέρασε η κόρη μου το θεωρητικό μέρος και θα δώσει ξανά το γραπτό. Ξαναπληρωνουμε παράβολο και πότε θα διεξαχθούν οι εξετάσεις; μέχρι. Πότε μπορώ να κάνειτην αίτηση; σας ευχαριστώ.

 7. Ακόμα δεν γνωρίζουμε για τις εξετάσεις δυστυχώς. Παράβολο δεν πληρώνετε ξανά! όταν με το καλό ανακοινωθεί η ημερομηνία εξετάσεων για το 2019, απλά δηλώνετε εξεταστικό κέντρο.

 8. Χρειάζεται οι αιτήσεις μέχρι ποτέ γίνονται;

 9. Δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση, απλά να παρακολουθείτε την σελίδα του οργανισμού και την δική μας για την ανακοίνωση εξετάσεων (στο κάτω αριστερό μέρος έχουμε ένα καμπανάκι για αυτόματες ειδοποιήσεις. Πατήστε το να ενημερώνεστε αυτόματα)

 10. Ευχαριστώ πολυ

 11. Κωνσταντινος Αργυριου30 Ιουλίου 2019 at 23:03Απάντηση

  Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω πότε είναι οι εξετάσεις πιστοποίησης στην Θεσσαλονίκη;

 12. Καλησπέρα, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία. Θα είναι για όλη την Ελλάδα. Παρακολουθείτε την σελίδα μας και την σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ για ανακοινώσεις.

 13. Παναγίωτου Αλεξάνδρα1 Αυγούστου 2019 at 09:11Απάντηση

  Καλημερα. μπορω να κάνω αίτηση αφού ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων;

  • Καλημέρα,
   ναι αλλά με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρουμε τι χρονικό περιθώριο θα δώσουν. Φροντίστε να έχετε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα των εκπαιδευτικών https://trainers.eoppep.gr/
   και εκεί θα βλέπετε το χρονικό περιθώριο για τις αιτήσεις.

 14. Στέφανος Κρυσταλλίδης9 Αυγούστου 2019 at 10:41Απάντηση

  Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα γίνει η προκήρυξη για αποφοίτους αθλητικής δημοσιογραφίας από ιδιωτικό ΙΕΚ;

  • Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το σχόλιο,
   και σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει ανακοίνωση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Υπάρχει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με τον οργανισμό αλλά η επικρατέστερη απάντηση που δίνουν είναι να παρακολουθούμε την σελίδα τους. Αυτό κάνουμε και μόλις μάθουμε θα κάνουμε και εμείς με την σειρά μας ανακοίνωση.

 15. Καλημέρα σας. Ο γιος μου έχει πτυχίο Βιολογίας απο το Πανεπιστημιο Αθηνών. Θέλει να διδάξει σε διεκ Χρειάζεται πιστοποίηση ή καλύπτεται από το πτυχίο του;

 16. Χαίρεται θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση :Το παιδί μου έδωσε εξετάσεις πιστοποίησης το 2018 και πέρασε το πρακτικό μέρος ( για τεχνικός κομμωτικής τεχνης) , όταν θα ξαναβρούν για φέτος οι εξετάσεις θα κόψω παράβολο για το θεωρητικό μέρος ή δεν χρειάζεται να ξανά κόψω? Ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που μας παρεχετε και για την δουλειά σας!

  • Καλημέρα σας κ. Ξένια,
   όχι δεν χρειάζεται να κόψει παράβολο την δεύτερη φορά για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή διότι αν αποτύχει και δεύτερη φορά τότε θα πρέπει να επαναλάβει την διαδικασία από την αρχή.
   Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
   Για την ιστορία αναφέρω ότι Για τους τεχνικούς κομμωτικής έχουμε και τις ερωτήσεις πιστοποίησης των υποψηφίων ΙΕΚ σε ένα δωρεάν μάθημα που μπορείτε να βρείτε εδώ
   https://www.getcert.gr/course/stoixeia-ilektrismou-3/
   Μία εγγραφή (δωρεάν) χρειάζεται στο site και να εγγραφείτε στο μάθημα.

 17. Καλησπέρα βγήκε τελικά η ημερομηνία για την πιστοποίηση;;; για βοηθός εργοθεραπειας έχει δώσει μια φορά απέτυχε και θέλει να ξαναδώσει πέρασε το θεωρητικό και θέλει να ξαναδώσει το γραπτό. Πως θα κάνει την αίτηση;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων

 18. Καλημέρα σας! Έδωσα πέρυσι για την πιστοποίηση στην ειδικότητα ειδικός κοστολόγησης στην βιομηχανία και βιοτεχνία. Πέρασα το πρακτικό κομμάτι της πιστοποίησης και θέλω να ξανά δώσω το θεωριτικο. Πληρώνω πάλι παράβολο; ποτέ θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εξετάσεων;

 19. Βενετία Μακροθαναση19 Αυγούστου 2019 at 09:37Απάντηση

  Καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για μηχανοτρονικη;

 20. Καλησπέρα σας έχω δώσει για βοηθός νοσηλευτικής χειρουργείου για δεύτερη φορά έχω περάσει το πρακτικό εξαρχής. Δίνω μόνο το θεωρητικό. Ξανά πληρώνω κάτι για τρίτη φορά? Ποια η διαδικασία? Ευχαριστώ !!

 21. Όχι Ενηλίκων. Στους αποφοίτους από ιεκ.ευχαριστω!!

  • Τότε κάνε έναν κόπο να αναρτήσεις εδώ την ερώτησή σου που είναι αποκλειστικά για το ΙΕΚ. Έτσι θα βοηθήσουμε και άλλους ψάχνουν ανάλογη βοήθεια.
   Χρειάζεται μία απλή δωρεάν εγγραφή και είσαι έτοιμη.
   ΙΕΚ forum

 22. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πόσο χρονικό διάστημα έχω να δώσω το θεωρητικό μέρος έχοντας περάσει το γραπτό.

 23. Καλησπερα εχω τελιωσει β.Φυσικοθεραπειας ομως δεν εχω δωσει ακομα την πιστοποιηση.Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει εκτιμηση σχετηκα με την ημερομηνια διεξαγωγης τον Σεπτεμβριο.Επισης οι ερωτισεις ειναι καθε φορα ιδιες? που μπορω να τις βρω και αν ειναι διαθεσιμες οι απαντισεις σε καποιο syte? Ευχαρυστω εκ των προτερων.

 24. Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης για τεχνικός μαγειρικής τέχνης? Ευχαριστώ!

 25. Καλησπερα οι εξετασεις πιστοποιησεις για τεχνικος φαρμακων εχουν γινει?

 26. Καλημέρα μήπως ξέρετε τις ημερομηνίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης ηλεκτρολόγου???? Ευχαριστω

 27. Καλησπέρα βγήκαν τελικά οι ημερομηνίες για την πιστοποίηση βοηθός εργοθεραπειας;;; ευχαριστώ.

 28. Καλημέρα σας!!! Ήθελα να ρωτήσω οι εξετάσεις πιστοποίησης για την ειδικότητα βοηθός ιατρικών εργαστηρίων,μήπως ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες???

 29. Καλησπέρα σας , θέλω να μάθω πότε και που θα γίνουν οι εξετάσεις για βοηθοί ηλεκτρολόγων εγκαταστάσεων (οικιακού-γραφείων), , εχει τελειώσει ο γιος μου τη 2 ετη φοίτηση ΙΕΚ & την 6μηνη πρακτική του , τον Ιούνιο 2019.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 30. Θέλω να δώσω εξετάσεις για πιστοποιηση β.νοσηλευτικης χειρουργείου . Πότε θα γίνουν εξετάσεις ;

 31. Καλησπέρα, έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου σε τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της χώρας. Υπάρχει κάποια ειδικότητα για την οποία θα μπορούσα να πάρω εκπαιδευτική επάρκεια και ναι ποιά? Που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μάθω περισσότερα? Ευχαριστώ!

 32. Καλησπέρα σας! Έχω πτυχίο παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης και επάρκεια σε 2 ξένες γλώσσες (αγγλικά και γαλλικά). Επίσης, έχω διδάξει 180 ώρες σε ενήλικες (την ελληνική σαν ξένη γλώσσα). Θέλω να δώσω εξετάσεις για την εκπαίδευση ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Έχω τις εξής απορίες:
  1. Υπάρχουν ΙΕΚ, ΔΙΕΚ κλπ. που να απασχολούν δασκάλους (π.χ. διδασκαλία την ελληνικής σαν ξένη γλώσσα);
  2. Με proficiency σε κάποια ξένη γλώσσα μπορεί να διδάξει κανείς η απαιτείται να έχει βγάλει την αντίστοιχη σχολή φιλολογίας για να δουλέψει σε ΙΕΚ, ΔΙΕΚ…;
  3. Αν περάσω στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την εκπαίδευση ενηλίκων, θα ισχύει και για το εξωτερικό αυτή η βεβαίωση;

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

  • Καλησπέρα!
   α) Οι ειδικότητες των ΔΙΕΚ δεν είναι σταθερές και ανακοινώνονται κάθε χρόνο. Ως ειδικότητα μου φαίνεται λίγο δύσκολο (βλ. ειδικότητες ΔΙΕΚ εδώ)
   β) Για την διδασκαλία στα ΙΕΚ απαιτείται πτυχίο τριτοβάθμιας, εκτός περιπτώσεων όπου η πρόσληψη απαιτεί προϋπηρεσία (π.χ. τομέας κομμωτικής). Άρα μόνο με proffiency όχι…
   γ) Νομίζω όχι γιατί αφορά δομές μη τυπικής εκπαίδευσης. Εξάλλου ακόμα δεν έγινε υποχρεωτικό το πιστοποιητικό ΕΟΠΠΕΠ, απλώς οι πιστοποιημένοι μπαίνουν σε διαφορετική λίστα επιλογής με προτεραιότητα.

 33. Καλησπερα..εδωσα εξετασεις γ πιστοποιηση σεκιουριτι κ ακομα ν βγουν τα αποτελεσματα..γνωριζετε ποτε θ βγουν?

 34. Καλησπερα !
  Ξερετε αν θα γινουν οι εξετασεις πιστοποιησης φετος;

  • Καλησπέρα!
   από το Πάσχα τις περιμένουμε! ελπίζουμε τώρα που τελείωσαν με τα διοικητικά τους να προκηρύξουν εξετάσεις πριν μας βρει η βαρυχειμωνιά!
   Τσεκάρετε τα Παλιά θέματα εξετάσεων στο Forum (το μενού θα το βρείτε στο επάνω μέρος της σελίδας

 35. Μηπως γνωριζετε ποτε θα ξεκινησουν οι αιτησεις για πιστοποιηση τεχνιτριας νυχιων..ειχε βγει ανακοινωσει τον ιουλιο ..

 36. ΜΗΤΡΩΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΟΠΠΕΠ 2019

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ
  ΕΧΩ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΕΧΩ ΙΕΚ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ
  ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ BACHELOR ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΤΡΩΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΡΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;;;

 37. καλημερα θα ηθελα να ρωτησω ποτε θα βγει πιστοποιηση για βοηθος βρεφωνηποιοκομο εχει τελειωσει στο ιεκ δελτα..Ευχαριστω,

 38. Καλησπερα ξερετε ποτε θα γινει η πιστοποιηση για βοηθος νοσηλευτικης γενικης νοσηλειας;

 39. Γεια σας.. παρατηρώ ότι ο καθενας ρωτάει για την ειδικότητα του.. για ολες τις ειδικότητες δν θα βγουν εξετάσεις πιστοποίησης? Ενδιαφέρομαι και γω.(ειδικός δασικής προστασιας 2008-2010) τώρα λέγεται τεχνικός……….. Δν έχω ξαναδώσει εξετάσεις.. υπάρχει περίπτωση λόγο εκλογων και που είχαμε φέτος να μην έχουμε εξετάσεις?

 40. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΤΩΝ?

 41. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ13 Σεπτεμβρίου 2019 at 11:58Απάντηση

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΣΤΑ ΙΕΚ ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΑ 4 ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ
  ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 12/10/2019 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΕΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ?

 42. Καλησπέρα σας! Είμαι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Δίκαιο. Μπορώ να συμμετάσχω στις εξετάσεις? Πότε θα πραγματοποιηθούν?
  Ευχαριστώ πολύ!

  • Γεια χαρά!
   πρέπει να έχετε συμπληρώσει και 160 ώρες εκπαίδευση ενηλίκων (μόνο τα πτυχία δεν αρκούν). Η ημερομηνία εξέτασης ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή δυστυχώς.

 43. Καλησπέρα σας, γνωρίζετε πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης στην ειδικότητα αερομεταφορων; έχω ήδη τελειώσει το ΙΕΚ εδώ κ ένα χρόνο. Ευχαριστώ πολύ.

 44. Νικολιτσα Βασιλοπουλου5 Οκτωβρίου 2019 at 15:46Απάντηση

  Καλησπερα σας.Γνωριζετε παρακαλω ποτε θα γινουν οι εξετασεις πιστοποιησης εκπαιδευτων ενηλικων?Εχω Τελειωσει ΤΕΙ λογιστικης. Ευχαριστω πολυ

 45. Η πιστοποίηση βοηθός νοσηλευτης γενικής νοσηλείας ποτέ θα δώσουμε ξέρει κανείς κάτι… ??

 46. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να δώσω εξετάσεις για ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, είμαι απόφοιτη ΑΕΙ. Διάβασα το πληροφοριακό υλικό στην σελίδα του Ε.Ο.Π.Ε.Π, δεν κατάφερα όμως να βρω την ύλη των εξετάσεων, θεωρητικό και πρακτικό μέρος, η κάποιον φορέα ιδιωτικό ή δημόσιο που να παραδίδει (πιθανόν )μαθήματα και ύλη. Και όπως πολύ σωστά επισημαίνετε, η τηλεφωνική επικοινωνία για πληροφορίες είναι σχεδόν αδύνατη. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ή να με κατευθύνετε πως θα τα βρω?
  ευχαριστώ για το χρόνο σας
  Τώνια

 47. Καλημέρα,
  ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες.Εξαιρετικά κατατοπιστικές.
  καλή συνέχεια
  με εκτίμηση
  Τώνια

 48. Ποτε θα βγουν οι ημερομηνίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης 2019 για το τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Φιλοξενίας

 49. Καλημερα!! Θα μπορούσα να μάθω ποτέ θα βγουν οι εξετάσεις Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογιας Καλλοπισμου Νυχιών Και ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!!

 50. Καλησπερα σας,
  Εχω τελειωσει τη φοιτηση μου και τη πρακτικη μου ως Τεχνικος υπολογιστων σε ΙΕΚ, δυο ερωτησεις θα ηθελα να κανω.
  1: Πριν 1 χρονο εδωσα και περασα το πρακτικο κομματι αλλα οχι το θεωριτικο, πρεπει να ξαναδωσω και τα 2 η μονο το ενα ;
  2: Ξερουμε περιπου ποτε θα γινουν οι εξετασεις ;
  Ευχαριστω για το χρονο σας.

 51. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ???

 52. Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποιήσεις τα προηγούμενα χρόνια έβγαιναν 2μιση με 3μηνες πριν… Έβγαιναν από Αύγουστο και έδιναν Οκτώβριο.. Νοέμβριο… Φέτος για να μην έχουν βγει ακόμα άρα πάμε για 2020 σωστά? Γιατι οι ειδικότητες είναι πολλές και οι αιτήσεις το ίδιο… Δε γίνεται να γίνει μια πρόχειρη δουλειά και να μας πουν σε 1 μήνα δίνεται! Απαράδεκτο!

 53. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από μόνο να διαβάσουμε όλη την ύλη κ να κάνουμε καλή επανάληψη ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν αποφασιστεί να δώσουμε κ εμείς επιτέλους. 🙏

 54. βασικά, θα βγουν άλλες ημερομηνίες για πιστοποίηση? Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα? Ή διαβάζουμε για το αν και όποτε?

 55. Βασιλικη Κεβρικοσαιου6 Νοεμβρίου 2019 at 18:45Απάντηση

  Καλησπέρα σας, γνωρίζετε πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης για την ειδικότητα βρεφονηπιοκόμων;; Κι αν όχι γενικά κάθε πότε γίνονται ή πότε είναι πιθανό να διεξαχθούν.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  Να είστε καλά!

 56. Καλησπέρα παιδιά…
  Έχει εδώ και 10 χρόνια τελείωσα την σχολή ΒΙΒΕ και αποφάσισα Να δώσω εξετάσεις πιστοποίησης ώστε μετά απο τόσα χρόνια να ολοκληρώσω τον κύκλο…το θέμα με μενα είναι ότι πλέον ζω στο εξωτερικο και εινξα δύσκολο με τι διαδικασία εγγραφής συμμετοχής, πληρωμής με την προύποθεση να είμαι εντός ημερομηνιών…προφανώς θα ήθελα να γνωρίζω τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα για κάποια ημερομηνία ώστε να κανονίσω να έρθω Ελλάδα και να λάβω μέρες στις εξετάσεις….Έτσι όπως βλέπω όμως τα πράγματα πάμε για το 2020 σωστά? Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει έστω στο ελάχιστο πιθανή ημερομηνία εξετάσεων με τη νέα χρονιά ώστε να κάνω κάποιο πλάνο?
  Ευχαριστώ εκ των προτέρον

 57. Ποτε θα γινουν επιτέλους οι εξετασεις ??

 58. Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης για βοηθός βρεφονηπιαγωγου το 2019???

 59. Καλησπέρα. Σε περίπτωση που κάποιος δεν προλάβει την προθεσμία για την αίτηση της πιστοποίησης τι περιθώρια υπάρχουν να την κάνει μετά; Φυσικά η πλατφόρμα δεν βγάζει τη σελίδα για να συμπληρώσεις την αίτηση,το γνωρίζω. Αλλά εάν πάω στον ΕΟΠΠΕΠ τι πιθανότητες έχω για να κάνω εκεί την αίτηση;

 60. Καλησπέρα σας , η ερώτηση μου είναι η εξής το 2018 πλήρωσα παράβολο και για το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος όμως ενώ έδωσα και τα δύο πέρασα μόνο το πρακτικό .
  τώρα το 2020 έκανα ξανά αίτηση για το πρακτικό και κατέβαλα παράβολο 50 ευρώ το οποίο όμως δεν θα αξιοποιηθεί λόγω δικής μου αμέλειας δεν έκανα σωστά την εγγραφή και δεν μπορώ να συμμετάσχω .
  ερωτήσεις
  1.έκανα καλά που ξανά πλήρωσα παράβολο ή δεν χρειάστηκε γιατί το χρησιμοποίησα το 2018
  2. μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσω φέτος ή με κάποιο τρόπο πιστώνεται για την επόμενη φορά
  3. όταν με το καλό θα ξανά δώσω το 2021 αν βγάλουν προκήρυξη για το θεωρητικό θα ισχύει ακόμη το πρακτικό κομμάτι που πέρασα το 2018 ?
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

 61. τι ακριβως πρεπει να κανουμε στην μικροδιδασκαλια 20 λεπτον για κομμωτικη ..εξεταδεις εοππεπ…και στο θεωρητικο μερος μας ρωτανε ερωτησεις πανω στην ειδικοτητα μας?

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.