Αρχική σελίδα Συζητήσεις ΙΕΚ Παλιά θέματα Τεχνικός μαγειρικής τέχνης 08-12-2018

Τεχνικός μαγειρικής τέχνης 08-12-2018

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

Αυτό το θέμα περιέχει 0 απαντήσεις, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  Γιώργος Χατζηγεωργίου 8 μήνες, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #2159

    Τα θέματα εξετάσεων πιστοποίησης για την ειδικότητα Τεχνικός μαγειρικής τέχνης που έπεσαν στις 8 Δεκεμβρίου 2018 είναι:

    Α ομάδα

    32. Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε ένα a la carte και σε ένα table d’ hote Menu;

    84. Τι είναι ελαστικότητα και τι είναι ανελαστικότητα της ζήτησης;

    Β. Ομάδα




    16. Ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες στις σαλάτες;

    45. Τι προσδιορίζει ο όρος μαργαρίνη;

    46. Αναφέρετε τις κατηγορίες των τυριών βάσει της σύστασής τους. Δώστε παραδείγματα τυριών για την κάθε κατηγορία

    74. Τι προσδιορίζει ο όρος “βούτυρο Maitre D’ Hotel”;

    108. Τι γνωρίζετε για το αυγοτάραχο;

    137. Ποια είναι τα καθήκοντα του υπεύθυνου προμηθειών;

    167. Τι είναι το λιεζόν και με ποιους τρόπους γίνεται;

    180. Ποια είναι τα βασικά υλικά για την παρασκευή βασιλόπιτας με ζύμη κέικ; Ποια είναι η διαδικασία παρασκευής;

    195. Τι είναι οι “πρότυπες μερίδες” και ποια τα πλεονεκτήματά τους;

    213. Τι είναι το T-bone Steak και τι το Porterhouse Steak;

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Σχεδιασμός © GetCert. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.