• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Infotest Certified Basic User (ICBU)

Ο φορέας Infotest παρέχει πιστοποίηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων στην πληροφορική. Πρόκειται για μία πιστοποίηση η οποία αποδεικνύει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον χειρισμό του Η/Υ σε διάφορες θεματικές ενότητες. Είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν και να χρησιμοποιήσουν το πιστοποιητικό τους στην αγορά εργασίας αλλά και διαγωνισμούς του δημοσίου.

Εξεταστέα ύλη

Η ύλη του είναι πλήρως εναρμονισμένη με την εξεταστέα ύλη του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μπορέσετε να πιστοποιηθείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Θεματικές ενότητες

Για να πιστοποιηθείτε θα πρέπει να περάσετε επιτυχώς (με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο ή ίσο του 75%) τις παρακάτω θεματικές ενότητες.

  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet & Outlook)
  • Παρουσιάσεις (Powerpoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)
  • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων (Windows)

Είναι χρήσιμη η πιστοποίηση;Κάθε πιστοποίηση που λαμβάνετε έχει ένα σκοπό. Σε αυτού του είδους τις πιστοποιήσεις ο κύριος σκοπός είναι η απόκτηση ενός αναγνωρισμένου από το Κράτος χαρτιού το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε προκηρύξεις και διαγωνισμούς. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι μία πιστοποίηση η οποία αποτελεί ένα εφόδιο για την αγορά εργασίας.

Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι (και αυτό ισχύει για όλα τα πιστοποιητικά) ότι θα έχει και την ανάλογη αναγνώριση από υποψήφιους εργοδότες, αλλά σίγουρα το να εμπλουτίζει κανείς το βιογραφικό του με πιστοποιητικά δεξιοτήτων δεν βλάπτει.

Για να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

27 Ιουλίου 2018

0 responses on "Infotest Certified Basic User (ICBU)"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.