• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6945531647

Εκπαίδευση με Arduino

Ο κόσμος του Arduino όπου μπορείτε να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τα δικά σας κυκλώματα είναι πλέον εφικτός με τα μαθήματα Arduino από το Getcert. 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Arduino αφορά όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα αν έχετε προηγούμενες γνώσεις με προγραμματισμό ή ηλεκτρονικά. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να υλοποιείτε τα δικά σας κυκλώματα αλλά και να προγραμματίζετε την πλακέτα Arduino σε συνδυασμό με τους αισθητήρες και διάφορα Modules.

Εξοικειωθείτε με το ηλεκτρονικό σχέδιο μέσα από τα μαθήματα Arduino και αποκτήστε την άνεση να σχεδιάζετε τα δικά σας κυκλώματα με ελάχιστη εξάσκηση.

Τα κυκλώματα που υλοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλή για εσάς ή τα παιδιά σας γιατί δουλεύουμε με μικρή τάση και ένταση. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ‘λάθη’ με ασφάλεια, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Το Arduino, μέσα από την εφαρμογή IDE που διαθέτει και είναι δωρεάν για λήψη, μας επιτρέπει να μάθουμε να προγραμματίζουμε την πλακέτα με απλό τρόπο, αποκτώντας έτσι και δεξιότητες προγραμματισμού. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί, είναι C Wiring.

arduino starter kit unboxing

Ατομικά μαθήματα (ιδιαίτερα)

Arduino

Steady

Κανονικός ρυθμός
60 Μηνιαία χρέωση
  • 1 ώρα την εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω mail

Fast track

Εντατικός ρυθμός
120
100 Μηνιαία χρέωση
  • 2 ώρες την εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω mail
best

Personal

Εξατομικευμένο
15 Χρέωση ανά ώρα
  • n ώρες την εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Ασκήσεις με δικά σας αρχεία

Ομαδικά μαθήματα

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για ένα από τα επόμενα τμήματα

Συμπληρώστε την φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για ένα από τα επόμενα ομαδικά τμήματα. Κάποιο μπορεί να ξεκινάει ακόμα και αύριο.

Τα στοιχεία που ζητάμε στην φόρμα αφορούν την δημιουργία ομοιογενών τμημάτων με κύριο χαρακτηριστικό την ηλικία.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ PROJECT;

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να σας βοηθήσουμε με το project που θέλετε να φτιάξετε. Απλά περιγράψτε μας με λεπτομέρεια τις προδιαγραφές

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;

Κάθε ιδέα είναι υλοποιήσιμη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι προσπαθούμε να πορευόμαστε. Αν μπορείτε να μα περιγράψετε την ιδέα με λεπτομέρεια, μπορούμε να συνεργαστούμε!

ΘΕΛΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PROJECT

Δημιουργούμε για εσάς το προσωπικό σας πλάνο μαθημάτων. Αν έχετε μία φοιτητική εργασία για παράδειγμα και θέλετε να την φτιάξουμε μαζί σε στυλ μαθημάτων, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ;

Αυτό εξαρτάται από το πόσα θέλετε να μάθετε και πότε εσείς αισθάνεστε πλήρης. Συνήθως για έναν /μία αρχάριο/α, απαιτείται ένας κύκλος μαθημάτων 20-30 ώρες από τα βασικά μαθήματα.

ΑΠΟ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν από πέμπτη δημοτικού. Η ύλη είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται ανάλογα την ηλικία. Ωστόσο, η πέμπτη δημοτικού είναι μία ελάχιστη ηλικία όπου το παιδί έχει αναπτύξει κάποιες δεξιότητες που του επιτρέπουν την παρακολούθηση τέτοιων μαθημάτων.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ;

Είναι καλό να υπάρχει ένα σετ εξοπλισμού. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εξοπλισμού, μπορούν να γίνουν μαθήματα προσομοίωσης με το TINKERCAD.

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.