• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Graphic Design

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6945531647

Γραφιστική

Σας παρέχουμε υπηρεσίες γραφιστικής οι οποίες έχουν ως στόχο την ανάδειξη του δικού σας brand, διατηρώντας την ταυτότητά σας και στοχεύοντας στην επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας η οποία περιλαμβάνει λογότυπο και όλα τα βασικά έντυπα όπως κάρτες, επιστολόχαρτα, υποδείγματα παραστατικών, φακέλους και ότι άλλο έχετε ανάγκη

Η καλύτερη επιλογή για το 99% των περιπτώσεων, όπου κατασκευάζουμε με την βοήθεια ενός CMS (WordPress, Joomla) μία ιστοσελίδα η οποία μπορεί, με την κατάλληλη εκπαίδευση να ενημερώνεται από τον ιδιοκτήτη ή κάποιο μέλος του προσωπικού

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό μακετών για οποιοδήποτε μέγεθος εκτύπωσης και διπλώματος.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε διαφημιστικά φυλλάδια, τρίπτυχα για καταλόγους φαγητών, προϊόντων και οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο μίας ή περισσότερων σελίδων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοκόλλητες ετικέτες προϊόντων για μπουκάλια, βάζα και οποιαδήποτε άλλη συσκευασία έχετε. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ετικέτα για την συσκευασία σας.

ECDL επεξεργασία εικόνας

Δημιουργία Λογότυπου

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας ή να το ανανεώσουμε. Χρησιμοποιούμε όλες εκείνες τις καλές πρακτικές που θα κάνουν το λογότυπό σας να μπορεί να πει την ιστορία της επιχείρησής σας στους πελάτες και τον κόσμο.

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει μέσα από συζητήσεις να καταγράψουμε το προφίλ και την προσωπικότητα της εταιρείας σας και να δημιουργήσουμε για εσάς ένα αντιπροσωπευτικό λογότυπο που θα κρατήσετε για καιρό.

Διαφημιστικό έντυπο

Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για την δημιουργία των διαφημιστικών εντύπων, αναλαμβάνουμε όλο το δημιουργικό κομμάτι και σας παρέχουμε και συμβουλές για το είδος και την ποιότητα του χαρτιού που ταιριάζει καλύτερα για την περίπτωσή σας.

Το διαφημιστικό έντυπο μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης για τον πελάτη να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η αγορά. 

Γι’ αυτό το λόγο το έντυπο σας θα πρέπει να είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε ως πρώτη εικόνα.

ECDL επεξεργασία εικόνας

Εφημερίδες / Περιοδικά / Βιβλία

Το δημιουργικό κομμάτι για την υλοποιήση ενός εντύπου που προορίζεται για εφημερίδα ή περιοδικό, είναι μία πρόκληση για εμάς. 

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε περιοδικά, εφημερίδες και πολυσέλιδα τεύχη για την επιχείρηση ή τον σύλλογό σας.

Βάζουμε αγάπη και δημιουργικότητα γιατί θέλουμε να ξεχωρίσετε.

Οι συγγραφείς μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και να κάνουμε την σελιδοποίηση του βιβλίου σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επικοινωνεί την πληροφορία ενώ ταυτόχρονα θα έχει το ύφος που αξίζει στο γραπτό σας.

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Εργαλεία που προσφέρουμε

Πολυγλωσσία

Ναι, η ιστοσελίδα σας, μπορεί να είναι σε πολλές γλώσσες και ο χρήστης να επιλέγει την γλώσσα που προτιμά.

Ταχύτητα

Κάνουμε ότι είναι απαραίτητο ώστε η σελίδα σας να είναι «γρήγορη» και να «φορτώνει» όσο το δυνατόν ταχύτερα στους επισκέπτες σας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά όλες οι πληροφορίες το ίδιο καλά σε tablet και κινητά (responsive Design)

διαχειριση ιστοσελιδασ / social media

Αν λόγω χρόνου δεν προλαβαίνετε να ανεβάζετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας ή/και τα social media (facebook, twitter, instagram, youtube) μπορούμε να συνεργαστούμε και να το αναλάβουμε εμείς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το περιεχόμενο πολλές φορές αποτελεί προβληματισμό για πολλούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο για εσάς το οποίο θα είναι πρωτότυπο, ακολουθώντας τις καλές πρακτικές SEO

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ESHOP

Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση των προϊόντων σας στο eshop. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με φωτογράφο και να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.