• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Internet Of Things

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6945531647

Διαδίκτυο των πραγμάτων η IoT(Internet of Things)

Το διαδίκτυο των πραγμάτων ή αλλιώς Internet of Things, αναφέρεται κυρίως στην δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να διαβάζουμε και να εμφανίζουμε μετρήσεις από φαινόμενα του φυσικού κόσμου. Ως επέκταση αυτού, μπορούμε να αλληλεπιδρούμε μέσω του διαδικτύου με διάφορες συσκευές και έτσι να αποκτήσουμε περισσότερο τον έλεγχο των πραγμάτων.

Όλες οι κατασκευές, συνοδεύονται απο αυτοματισμούς. Ζητήστε μας βοήθεια αν χρειάζεστε να υλοποιήσουμε έναν αυτοματισμό. Χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας

Αν είστε σπουδαστής/φοιτητής σε μία σχολή και έχετε θέμα πτυχιακής το Διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things) μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη σε σχεδιαστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο για να μπορέσετε να υλοποιήσετε, μαθαίνοντας και να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια.

Δημιουργήστε κατασκευές και προγράμματα με το Arduino, την δημοφιλέστερη εκπαιδευτική πλατφόρμα του πλανήτη!

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή με οποιαδήποτε λειτουργικότητα και έλεγχο επιθυμείτε. Όσο απίθανη και αν σας φαντάζει!

Όποια ιδέα και να έχετε στο μυαλό σας, όσο περίεργη και αν φαντάζει και όσο δύσκολη και αν φαίνεται, μπορούμε να την υλοποιήσουμε για εσάς.

Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε έρευνα και ανάπτυξη για το προϊόν σας, φέρνοντας ένα τελικό αποτέλεσμα με σταθερότητα και ακρίβεια.

Μέσα από την δημιουργία μίας σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης, θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, τηρώντας την απόλυτη εχεμύθεια για την ιδέα και τις προτάσεις σας.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

ΜΕΛΕΤΗ

Μελετάμε το Project σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και προγραμματίζοντας την λειτουργικότητα.

Σχεδιασμός

Αν έχετε κάποια κατασκευή στο μυαλό σας, μπορούμε να βοηθήσουμε στον σχεδιασμό της.

Υλοποίηση

Αναλαμβάνουμε για εσάς να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Arduino & Raspberry

Ανάλογα την εφαρμογή, επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας με το καλύτερο δυνατό κόστος και το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.