• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Web Manage

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6945531647

Διαχείριση ιστοσελίδας

Η επιχείρησή μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να μας αναθέσετε την διαχείριση της ιστοσελίδας ή του blog σας, επιτρέποντάς σας έτσι, να απεμπλακείτε από την διαρκή παρακολούθηση.

Παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών, όπου μπορείτε να επιξέλετε μέχρι ποιο βαθμό θέλετε να αναλβουμε την διαχείριση της ιστοσελίδας αλλά και τα προφίλ των κοινωνικών δικτύων της επιχείρησής σας.

Μας στέλνετε το υλικό (τίτλο, κείμενο και φωτογραφίες ή βίντεο και το αναρτούμε στην ιστοσελίδα σας. Ταυτόχρονα ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι όλα βαίνουν καλώς, υπό την έννοια ότι κάνουμε για εσάς τυχόν αναβαθμίσεις που χρειάζονται ή κάνοντας μικροδιορθώσεις στην σελίδα σας.

αναλαμβάνουμε την προσθήκη προϊόντων στην σελίδα σας. Μας δίνετε το περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφία, και ότι άλλο χρειάζεται) και τα αναρτούμε στην σελίδα σας.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς μακέτες και γραφικά που αφορούν τη σελίδα σας.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση των social media της εταιρείας σας, ανεβάζοντας περιεχόμενο και παρακολουθώντας σημαντικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν τους υποψήφιους πελάτες σας.

Ένα από τα βασικά ερωτηματικά είναι “τι να γράψω στην σελίδα μου;” 

Αυτό μπορείτε να το αναθέσετε σε εμάς και να δημιουργήσουμε για εσάς περιεχόμενο που θα ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα ή τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας σας. 

Περιεχόμενο, το οποίο θα σας αντιπροσωπεύει και θα είναι ακριβές ως προς την επικοινωνία.

Δημιουργία Dashboard για παρακολούθηση δεδομένων αλλά και άλλες ειδικές λειτουργίες και απαιτήσεις που μπορεί να έχετε.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πελατολόγιο ή μία αποθήκη για την εταιρεία σας, αυτή η λύση είναι η καλύτερη για εσάς.

Σε αυτή την κατηγορία εμπίμπτει και οτιδήποτε άλλο ‘τρέχει’ μέσω Internet αλλά τα παραπάνω (ιστοσελίδα, eshop) δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της εφαρμογής

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.