• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Web Design

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6945531647

Κατασκευή ιστοσελίδας

Συνεργαστείτε με την GetCert για να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες, δίνοντας έμφαση στην αισθητική και ασφάλεια για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε, σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας από μία ιστοσελίδα προβολής, μέχρι και ένα eshop ή μία σελίδα με εξειδικευμένες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό στατικής ιστοσελίδας με χρήση HTML5. Κατάλληλο για όσους και όσες επιθυμούν μία παρουσία στο διαδίκτυο χωρίς την συχνή ανάγκη ανανέωσης του περιεχομένου της.

Η καλύτερη επιλογή για το 99% των περιπτώσεων, όπου κατασκευάζουμε με την βοήθεια ενός CMS (WordPress, Joomla) μία ιστοσελίδα η οποία μπορεί, με την κατάλληλη εκπαίδευση να ενημερώνεται από τον ιδιοκτήτη ή κάποιο μέλος του προσωπικού

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μέσα από το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές με ηλεκτρονικές πληρωμές αλλά και παραδοσιακούς τρόπους πληρωμών.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία εφαρμογής η οποία θα τρέχει από τον Browser σας την οποία θα μπορείτε να διαχειρίζεστε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Δημιουργία Dashboard για παρακολούθηση δεδομένων αλλά και άλλες ειδικές λειτουργίες και απαιτήσεις που μπορεί να έχετε.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πελατολόγιο ή μία αποθήκη για την εταιρεία σας, αυτή η λύση είναι η καλύτερη για εσάς.

Σε αυτή την κατηγορία εμπίμπτει και οτιδήποτε άλλο ‘τρέχει’ μέσω Internet αλλά τα παραπάνω (ιστοσελίδα, eshop) δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της εφαρμογής

Εργαλεία που προσφέρουμε

Πολυγλωσσία

Ναι, η ιστοσελίδα σας, μπορεί να είναι σε πολλές γλώσσες και ο χρήστης να επιλέγει την γλώσσα που προτιμά.

Ταχύτητα

Κάνουμε ότι είναι απαραίτητο ώστε η σελίδα σας να είναι «γρήγορη» και να «φορτώνει» όσο το δυνατόν ταχύτερα στους επισκέπτες σας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά όλες οι πληροφορίες το ίδιο καλά σε tablet και κινητά (responsive Design)

διαχειριση ιστοσελιδασ / social media

Αν λόγω χρόνου δεν προλαβαίνετε να ανεβάζετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας ή/και τα social media (facebook, twitter, instagram, youtube) μπορούμε να συνεργαστούμε και να το αναλάβουμε εμείς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το περιεχόμενο πολλές φορές αποτελεί προβληματισμό για πολλούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο για εσάς το οποίο θα είναι πρωτότυπο, ακολουθώντας τις καλές πρακτικές SEO

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ESHOP

Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση των προϊόντων σας στο eshop. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με φωτογράφο και να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε;

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.