• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κρατικό πιστοποιητικό πληροφορικής

Και πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Το Κρατικό πιστοποιητικό πληροφορικής (η αλλιώς Κρατικό πιστοποιητικό Επάρκειας Χρήσης ΤΠΕ), απευθύνεται σε μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι προετοιμάζονται για να λάβουν την πιστοποίηση στην πληροφορική.

Το πιστοποιητικό που παίρνουν είναι απαραίτητο για την απόδειξη γνώσεων χειρισμού Η/Υ στις ενότητες που ορίζει ο ΕΟΠΠΕΠ. Αυτές είναι, Word (επεξεργασία κειμένου), Excel (υπολογιστικά φύλλα), Internet (Υπηρεσίες διαδικτύου).

Αξίζει;

Ναι! χωρίς αμφιβολία, πρώτον γιατί είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο θα αποκτηθεί στις δομές του σχολείου.

Και δεύτερον γιατί αν δεν αποκτηθεί με αυτό το τρόπο, αργότερα σε περίπτωση κάποιου διαγωνισμού ή μεταπτυχιακού θα σας ζητηθεί και θα πρέπει να πληρώσετε μέχρι και 300€ για το αποκτήσετε.

Οι γνώσεις που πιστοποιεί είναι βασικές σε επίπεδο δυσκολίας. Ενδεχομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εφόδιο για την αγορά εργασίας σε βασικές θέσεις.

Προετοιμασία μετά το σχολείο

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής, αναλαμβάνουν μετά το πέρας της χρονιάς να προετοιμάσουν τους μαθητές για την απόκτηση του πιστοποιητικού, το οποίο μεταξύ άλλων είναι κατάλληλο για για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (διορισμός στο δημόσιο).

Online μαθήματα πιστοποίησης στην πληφορορική

Αν θέλετε προετοιμασία για τις εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό πληροφορικής, δείτε τα μαθήματα που προσφέρονται από την σελίδα μας σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο.

Στην σελίδα του προγράμματος θα βρείτε και υποστηρικτικό υλικό καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το πιστοποιητικό πληροφορικής

30 Αυγούστου 2019

1 responses on "Κρατικό πιστοποιητικό πληροφορικής"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.