Μαθήματα Arduino

Ο κόσμος του Arduino όπου μπορείτε να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τα δικά σας κυκλώματα είναι πλέον εφικτός με τα μαθήματα Arduino από το Getcert. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Arduino αφορά όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα αν έχετε προηγούμενες γνώσεις με προγραμματισμό ή ηλεκτρονικά. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να υλοποιείτε τα δικά σας κυκλώματα αλλά και να προγραμματίζετε την πλακέτα Arduino σε συνδυασμό με τους αισθητήρες και διάφορα Modules.

Μαθήματα Arduino
Εκπαίδευση
Εξοικειωθείτε με τον κόσμο των Arduino και Raspberry, μέσα από τα μαθήματα. Εκπαιδευτείτε ακριβώς σε ότι χρειάζεστε για να πετύχετε το σκοπό σας.

Raspberry

Μαθήματα Raspberry

Arduino

Μαθήματα Arduino
Μαθήματα Arduino

Steady

60το μήνα
  • 1 ώρα ανά εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω email
Ιδανικό για αρχάριους

Fast track

100το μήνα
  • 2 ώρες ανά εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω email
Ιδανικό για τους περισσότερους

Personal

15η ώρα
  • n ώρες ανά εβδομάδα
  • Αρχεία εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω email
Ιδανικό αν έχετε λίγο χρόνο

Επικοινωνία

Είστε σχεδόν έτοιμοι για το πρώτο σας μάθημα.83%
Επικοινωνήστε μαζί μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα για να μάθετε πληροφορίες για τα μαθήματά μας.
Κάθε θεματική ενότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές ανάγκες, γι' αυτό μην διστάσετε, στείλτε μας σήμερα το μήνυμά σας για να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα μαθημάτων ειδικά για εσάς!.
Στον ρυθμό που εσείς θέλετε, από την άνεση του χώρου σας!
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Συχνές ερωτήσεις

Πως γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως με την πλατφόρμα Teams, Zoom (για ατομικά) ή το Skype. Για τις συναντήσεις μας, απαιτείται μικρόφωνο και ενεργοποιημένο Microsoft office με πρόσφατη έκδοση.

Η ύλη είναι αποκλειστικά η προτεινόμενη;

Όχι! και εδώ είναι το πλεονέκτημα της τηλεκπαίδευσης μαζί μας. Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι έχετε συγκεκριμένες ανάγκες, υλοποιούμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα μαθημάτων, μοναδικό για κάθε μαθητή. Αντιμετωπίζουμε τους μαθητές μας ξεχωριστά γιατί σεβόμαστε ότι οι ανάγκες τους διαφέρουν.

Πρέπει να πληρώσω πρώτα για να κάνω μάθημα;

Ναι, είναι πολιτική της επιχείρησής μας τα μαθήματα να προπληρώνονται. Μπορείτε να προπληρώνετε όσες ώρες επιθυμείτε. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μαθήματα προπληρώνονται πριν την έναρξή τους. Για τις εταιρείες, κατόπιν συμφωνίας, μπορούν να ισχύσουν ειδικοί όροι.

Θέλω βοήθεια σε ένα Project. Γίνεται;

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να σας βοηθήσουμε με το project που θέλετε να φτιάξετε. Απλά περιγράψτε μας με λεπτομέρεια τις προδιαγραφές και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δουλέψει. Αναλαμβάνουμε ακόμα και την κατασκευή αν χρειαστεί.

Θέλω μαθήματα στο δικό μου Project. Γίνεται;

Δημιουργούμε για εσάς το προσωπικό σας πλάνο μαθημάτων. Αν έχετε ένα προσωπικό project το οποίο για παράδειγμα μπορεί να είναι μία πτυχιακή εργασία ή κάποιο προσωπικό έργο και επιθυμείτε να την φτιάξουμε μαζί υπό την μορφή μαθημάτων, γίνεται!.

Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει το παιδί μου;

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν από το δημοτικό. Ιδανικά από την πέμπτη δημοτικού. Η ύλη είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται αναλόγως της ηλικίας του παιδιού. Τα μαθήματα είναι απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά.

Τι μέρες και ώρες;

Σε μέρες και ώρες που σας βολεύουν, είμαστε διαθέσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο (εκτός από τις βασικές γιορτές που και εμείς σαν άνθρωποι θέλουμε να ξεκουραστούμε :) )

Ποια η διαδικασία για να κλείσω μάθημα;

Εφ’ όσον έχετε καταλήξει, μπορείτε να κλείσετε με δύο τρόπους. Ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας και τηλεφωνικά εφ’ όσον έχετε συνεννοηθεί με τον καθηγητή. Θα σας αποσταλεί με email με ένα προτεινόμενο πλάνο μαθημάτων, στο οποίο μόλις συμφωνήσετε ξεκινούν τα μαθήματα.

Παίρνω κάποιο πτυχίο ή πιστοποιητικό;

Όχι, αυτό που κερδίζετε από τα μαθήματα είναι γνώση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για πιστοποίησης τον/την προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις πιστοποίησης, τις οποίες θα δώσει σε κάποιο εξεταστικό κέντρο. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες για το θέμα της πιστοποίησης.

Έχω μία ιδέα για κατασκευή, μπορείτε να την υλοποιήσετε;

Κάθε ιδέα είναι υλοποιήσιμη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι προσπαθούμε να πορευόμαστε. Αν μπορείτε να περιγράψετε την ιδέα με λεπτομέρεια, μπορούμε να συνεργαστούμε!

Χρειάζομαι εξοπλισμό;

Είναι καλό να έχετε ένα σετ εξοπλισμού. Στην περίπτωση όμως που δεν υπάρχει εξοπλισμός, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στο tinkercad το οποίο διαθέτει και προσομοίωση! Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που προμηθεύουν υλικό και μπορούμε να σας προτείνουμε αγορές για την εκπαίδευσή σας.

Πόσες ώρες χρειάζονται για να μάθω;

Δύσκολη ερώτηση αλλά μας αρέσουν τα δύσκολα!.
Αυτό εξαρτάται και λίγο από εσάς. Εξαρτάται από το πόσα θέλετε να μάθετε και πότε εσείς θα αισθανθείτε πλήρης. Συνήθως για έναν/μία αρχάριο/α, απαιτούνται 20-30 ώρες από τα βασικά μαθήματα.

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647