• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο

Ευκαιρία μόνιμης πρόσληψης στο δημόσιο

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, ανακοινώθηκε η 3ΕΑ/2019 Προκήρυξη η οποία αφορά μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο.

Συγκεκριμένα η 3ΕΑ/2019 αναφέρει

Η κατάταξη είναι με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Προθεσμία υποβολής για τις μόνιμες προσλήψεις

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις μόνιμες προσλήψεις στη διαδικασία αρχίζει στις 8 Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ( www.minedu.gov.gr )

Αν δεν έχετε πιστοποιητικό πληροφορικής, διαβάστε στην σελίδα μας για τα διαθέσιμα και από το δημόσιο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και αποκτήστε ένα στο εξεταστικό κέντρο της περιοχής σας!

6 Μαΐου 2019

0 responses on "Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.