• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Νέα Έκδοση 1901 Microsoft Office

Νέα έκδοση office

Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο τρέχει από την Microsoft και ονομάζεται Insider. Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να απολαύσουν την νέα έκδοση 1901 Microsoft Office.

Το Office preview κυκλοφόρησε μόνο για τους συμμετέχοντες του προγράμματος insider με πολλές βελτιώσεις

Τι νέο υπάρχει;

Αυξάνονται τα χαρακτηριστικά @mention (αναφορές) sto Powerpoint και Word. Αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε από το 2018 όπου ένας χρήστης μπορεί να προσθέσει σχόλια και οι άλλοι συνάδελφοι να τα βλέπουν.

Πρόκειται για μία νέα προσθήκη που ενισχύει την συνεργασία καθώς η microsoft δίνει μεγάλη έμφαση στην συνεργατική δημιουργία εγγράφων και αρχείων από το Microsoft office.

Βελτίωση λειτουργιών αναζήτησης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αναζητά περιεχόμενο που βρίσκεται μέσα σε ένα έγγραφο ή ένα βιβλίο εργασίας (excel)

Τα αρχεία που επεξεργαστήκατε πρόσφατα μπορούν πλέον να εντοπιστούν εύκολα, υποστηρίζει η microsoft.

Προσβασιμότητα

Η microsoft έδωσε βαρύτητα στην προσβασιμότητα και με την προσθήκη Review -> Check accessibility μπορεί ο χρήστης να σαρώνει τα έγγραφά τους και να βλέπει το περιεχόμενό τους.

Microsoft Outlook

Δύο σημαντικές ενημερώσεις για το outlook. Η πρώτη είναι ότι υποστηρίζει εικόνες GIF οπότε πλέον μπορούμε να συμπεριλάβουμε κινούμενες εικόνες στα email μας.

Δεύτερον, προστέθηκε η επιλογή Encrypt (κρυπτογράφηση) όπου μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τις επιλογές κρυπτογράφησης και ασφάλειας στο email του.

Οι ενημερώσεις αυτές είναι ήδη διαθέσιμες σε κατάσταση preview για τους χρήστες του microsoft Office 365

Αναμένουμε την ημερομηνία που η νέα έκδοση 1901 microsoft office θα είναι διαθέσιμη για το κοινό. Εσείς ποια έκδοση office χρησιμοποιείτε;

31 Ιανουαρίου 2019

0 responses on "Νέα Έκδοση 1901 Microsoft Office"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.