• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Νέο μοντέλο Raspberry Pi 3 A+

Νέο μοντέλο Raspberry Pi

H Raspberry Pi παρουσίασε μία νέα έκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή μοντέλα! και μάλιστα σε μία περίοδο ιδανική (black friday έχουμε τώρα στα κοντά) για να το αποκτήσετε.

Το μοντέλο Raspberry Pi 3 Model A+ στοιχίζει λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες γενιές (στην Ελληνική αγορά δεν ξέρω ακόμα). Το επιπλέον κόστος δικαιολογείται από τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις που έχει η έκδοση.


Raspberry Pi A+

Όπως το κορυφαίο μοντέλο Model B+, το νέο μοντέλο A+ έχει έναν πανίσχυρο τετραπύρηνο 64bit επεξεργαστή στα 1.4GHz, και (εδώ είναι το ωραίο!) έχει dual-band Wi-Fi (2.4GHz + 5 GHz), ένα χαρακτηριστικό που συναντάμε πρώτη φορά, καθώς δεν υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς A+.

Αυτό που του λείπει είναι η θύρα ethernet οπότε θα πρέπει να αξιοποιήσετε το dual-band wi-fi ή αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2

Το νέο μοντέλο A+ θα είναι οικονομικότερο από το μοντέλο B+, αλλά αυτό θα έχει ως αντίκτυπο να έχετε μία θύρα USB (έναντι τεσσάρων που έχει το B+) όπως επίσης και 512ΜΒ RAM (έναντι 1GB που έχει το μοντέλο Β+).

Αν εξαιρέσουμε αυτά, κατά τα άλλα οι δύο σειρές είναι ίδιες, δηλαδή με μία HDMI θύρα, CSI camera θύρα, DSI display θύρα, stereo έξοδο και composite video θύρα.

Δεν λείπει φυσικά η θύρα micro SD για τις κάρτες μνήμης


Αν και δεν είναι το φθηνότερο μοντέλο raspberry Pi που υπάρχει, τα χαρακτηριστικά του εξισορροπούν την διαφορά τιμής που μπορεί να έχει από τα άλλα μοντέλα Raspbery Pi (όπως το Zero και το Zero W).

Ίσως κάνουμε και ένα βίντεο στο μέλλον με Raspberry Pi στο μέλλον…

20 Νοεμβρίου 2018

0 responses on "Νέο μοντέλο Raspberry Pi 3 A+"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.