• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πιστοποίηση ACTA certified digital photographer για φωτογράφους

Οι φωτογράφοι μπορείτε πλέον να πιστοποιηθείτε

Φωτογραφίες και φωτογράφοι

Η φωτογραφία αποτελεί για πολλούς ένα χόμπι αλλά και μέσο επιβίωσης για άλλους καθώς είναι ένα απαιτητικό επάγγελμα με υψηλό ανταγωνισμό. Η πιστοποίηση στην φωτογραφία είναι ένα εφόδιο απαραίτητο για την / τον φωτογράφο που θέλει να έχει ένα αποδεικτικό των γνώσεών της / του.

Πιστοποίηση ACTA. Κάτι καινούργιο…

Η ACTA προσφέρει πιστοποίηση που απευθύνεται σε φωτογράφους μέσα από το πρόγραμμα ACTA Certified digital photographer.

Σύμφωνα με τον φορέα πιστοποίησης, ο/η φωτογράφος θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτυπώσει στιγμές παγώνοντας το χρόνο όχι μόνο την εικόνα αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερα συναισθήματα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή μέσα στον φακό του/της.

Η ACTA παρέχει πιστοποίηση για φωτογράφους στο κομμάτι των ψηφιακών λήψεων. Αν θέλετε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας στην ψηφιακή φωτογραφία τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος.

Διαδικασία εξετάσεωνΗ εξέταση διαρκεί 45 λεπτά και περιλαμβάνει 30 ερωτήσεις κλειστού τύπου (multiple choice). Για να επιτύχετε και να λάβετε την Πιστοποίηση ACTA θα πρέπει να συγκεντρώσετε βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση του 70%.

Μία σκέψη είναι ότι η λήψη φωτογραφιών κρίνεται από την αίσθηση της όρασης. Δηλαδή, βλέπουμε μία φωτογραφία και αποφασίζουμε αν μας αρέσει η όχι. Με την πιστοποίηση δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο φορέας ελέγχει μέσω των ερωτήσεων αν έχουμε θεωρητικό υπόβαθρο και γνώσεις με τις οποίες τελικά θα γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Επεξεργασία εικόνας και φωτογραφία πάνε μαζί

Εκτός από το κομμάτι της πιστοποίησης στην φωτογραφία, καλό είναι ο φωτογράφος να μπορεί στη συνέχεια να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας όπως το Photoshop όπου και εκεί διατίθεται πιστοποίηση από διάφορους φορείς.

0 responses on "Πιστοποίηση ACTA certified digital photographer για φωτογράφους"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.