• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πιστοποίηση VELLUM International Diploma in IT Skills Standard

Βασικό επίπεδο πιστοποίησης στην πληροφορική

Πιστοποίηση VELLUM

Ο φορέας πιστοποίησης Vellum σας παρέχει τη δυνατότητα πιστοποίησης σε βασικό επίπεδο δεξιοτήτων με το International Diploma in IT Skills Standard. πρόκειται για ένα πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περιλαμβάνει τις ενότητες που ορίζονται από το Κράτος.

Ο νομοθέτης, ζητάει τις τρεις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω, για να αποδείξετε τις γνώσεις σας στον χειρισμό Η/Υ.

Όσοι επιθυμείτε να πιστοποιηθείτε και να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό το οποίο θα αποτελεί εφόδιο για την αγορά εργασίας αλλά και ένα απαραίτητο προσόν πλέον για τους διαγωνισμούς τους δημοσίου και ΑΣΕΠ.

Ενότητες προς εξέτασηΟι ενότητες που καλείστε να εξεταστείτε και να περάσετε επιτυχώς με βαθμολογία τουλάχιστον 75% είναι:

  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet & Outlook)

Διαδικασία εξετάσεων

Αφού κλείσετε θέση σε ένα εξεταστικό κέντρο, σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία θα πρέπει να εξεταστείτε στις ενότητες που επιλέξατε.

Μέσα από τη διαδικασία πιστοποίησης η οποία διαρκεί 45 λεπτά για κάθε ενότητα, θα απαντήσετε σε 36 ερωτήσεις -για κάθε ενότητα- με ένα περιθώριο λάθους περίπου 8 ερωτήσεων.

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό καλύπτει τις βασικές δεξιότητες της οικογένειας προγραμμάτων Microsoft office και καλύπτει τον χρήστη κυρίως στο κομμάτι της πιστοποίησης και απόκτησης του τίτλου.

Τι να επιλέξετε;

Ως επιλογή θα σας πούμε αυτό που θα δείτε και στα υπόλοιπα πιστοποιητικά που παρουσιάζουμε στο GetCert. Αν χρειάζεστε ένα πιστοποιητικό απλώς για να συμμετέχετε σε κάποιο  διαγωνισμό του δημοσίου τότε δεν έχει και πολύ σημασία από ποιον φορέα θα το αποκτήσετε.

Αν όμως σας ενδιαφέρει ο φορέας πιστοποίησης, τότε σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν και τον φορέα ο οποίος το λιγότερο θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμος στην αγορά εργασίας

Πιστοποίηση VELLUM. Σίγουρα μία από τις πρώτες επιλογές σας.

Για να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

28 Ιουλίου 2018

0 responses on "Πιστοποίηση VELLUM International Diploma in IT Skills Standard"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.