• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πτυχιακές εργασίες: Εργαλεία και εφαρμογές

Όλα όσα χρειάζεσαι σαν φοιτητής/τρια για να συντάξεις την διπλωματική σου.

Το κεφάλαιο πτυχιακές εργασίες ταλανίζει πολλούς και πολλές. Είσαι φοιτητής / φοιτήτρια και έφτασε ο καιρός για την πτυχιακή εργασία ή την διπλωματική στο μεταπτυχιακό; Αν ναι, διάβασε το παρακάτω άρθρο και δες όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις τον σημαντικό κύκλο των σπουδών σου.

Περιεχόμενα

Η κάθε σχολή διαμορφώνει τους δικούς της κανόνες όσον αφορά τη συγγραφή εργασιών είτε για προπτυχιακούς είτε για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βάλουμε ένα καλούπι και να πούμε ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Θα ήταν λάθος.

Έχει όμως κάποια εργαλεία τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανεξάρτητα από την σχολή στην οποία φοιτάς. Πάμε να τα δούμε

Πίνακας περιεχομένων Word

Ο πίνακας περιεχομένων στο Word, μία δεξιότητα που αν την έχεις μπορεί να σου γλυτώσει πολλές εργατοώρες (και καφέδες για ξενύχτια)

Δες παρακάτω ένα βίντεο που εξηγεί λεπτομερώς την διαδικασία.

Πίνακας περιεχομένων εικόνων και πινάκων

Σου ζήτησε ο καθηγητής να δημιουργήσεις έναν πίνακα περιεχομένων εικόνων ή/και πινάκων. Μπαίνεις στο google, γκουγκλάρεις “δημιουργία πίνακα εικόνων” και ψάχνεις με τις ώρες να δεις πως γίνεται…

Όχι, γιατί και για αυτή τη λύση υπάρχει το κατάλληλο εργαλείο. Δες το βίντεο παρακάτω για το πως μπορείς να κάνεις πίνακα περιεχομένων εικόνων και πινάκων στο Word.

Βιβλιογραφία στο Word

Επειδή πέρασα από το στάδιο των πτυχιακών και των διπλωματικών, ξέρω ότι η βιβλιογραφία είναι κάτι που ζορίζει αρκετούς και αρκετές από εσάς.

Έτσι ετοίμασα ένα βίντεο με το πως μπορείς να εισάγεις βιβλιογραφία αυτόματα στο word. Σκεφτείτε το ως ένα εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να γράψετε όχι μόνο τη πτυχιακή ή την διπλωματική σας, αλλά ως ένα εργαλείο που θα σας συντροφεύει σε όλη την φοιτητική σας πορεία.

Δες το βίντεο για να μάθεις πως κάνουμε βιβλιογραφία με αυτόματο τρόπο στο Word.

Πτυχιακές εργασίες

Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεσαι βοήθεια με την εργασία σου, συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις εδώ

11 Ιουλίου 2019

0 responses on "Πτυχιακές εργασίες: Εργαλεία και εφαρμογές"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.